Diana Enache, clipe de COŞMAR în procesul cu libanezul care a agresat-o. Uite prin ce trebuie să treacă

Diana Enache trece prin clipe de groază, după ce judecătorii nu au putut să ia încă o decizie în scandalul cu atacatorul libanez, şi au hotărât să-i recheme la judecată pe toţi cei implicaţi în dosar.

RomaniaTV.net
16 oct. 2015, 12:25
Diana Enache, clipe de COŞMAR în procesul cu libanezul care a agresat-o. Uite prin ce trebuie să treacă

Diana Enache spera să scape de coşmarul prin care trece de mai bine de un an, însă, Diana Enache, fata cântăreţului Adrian Enache, a aflat că trebuie să dea iar ochii cu libanezul care a marcat-o pe viaţă. Şi asta, fiindcă judecătorii nu au putut lua încă o decizie în acest caz. Vestea i-a surprins pe toţi, mai ales că se aştepta încheierea procesului.

„Nu se poate pune în balanţă fapta lui şi a nici unui om de pe pământ când e vorba de viaţa unui copil. Doar pentru că femeile lor poartă batic şi ale noastre fuste scurte, nu înseamnă că e un motiv să le omoare. Dacă sunt la noi, să fie cuminţi şi să respecte legea. Că noi nu mergem la ei să le violăm soţiile.

Să nu se mai lungească, că e clar ca lumina zilei. Ali Kanaan trebuie aspru pedepsit, să nu se mai repete situaţia. Sunt uşor dezamăgit. Ce ar mai fi de calculat, de judecat, când omul a făcut o asemenea faptă?”, a declarat dezamăgit Adrian Enache, pentru Click.ro.

Citeşte şi  Diana Enache revine pe scenă la un an de când a fost agresată