Diana, fiica lui Adrian Enache, trăieşte clipe de coşmar după eliberarea agresorului ei

Au trecut aproape șase ani din momentul în care a fost agresată și înjunghiată de un bărbat, însă fiica lui Adrian Enache nu poate uita de ororile prin care a trecut. Acum, Diana se teme de o posibilă răzbunare a agresorului.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 17:18
Diana, fiica lui Adrian Enache, trăieşte clipe de coşmar după eliberarea agresorului ei

La începutul acestui an, Kanan Ali a fost eliberat din închisoare, iar vestea a bulversat-o total pe fiica lui Adrian Enache. Artistei îi este extrem de teamă că bărbatul ar putea să se răzbune pentru faptul că a fost închis, așa că au fost nevoie de măsuri sporite de siguranță pentru frumoasa brunetă.

Citeşte şi Lovitură dură pentru agresorul fiicei lui Adrian Enache. Ali Kanaan a primit vestea în spatele gratiilor

Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, au mărturisit apropiați ai Dianei pntru Impact.ro.

Diana Enache este încă marcată de noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, când a fost atacată în scara blocului chiar de paznicul complexului rezidențial în care locuia, libanezul Ali Kanaan. M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, pentru că știu cu câtă sete și-a dorit să ducă actul respectiv la bun sfârșit și nu s-a întâmplat ceva tragic datorită mie, mi-am dorit foarte mult să trăiesc. Dar nu vreau să rămână eticheta asta, vreau să depășesc în totalitate trauma. Viaţa mea nu se va învârti în jurul acestui subiect. E o temere în interiorul meu, dar o voi depăşi. (…) Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine, a declarat tânăra.

După ce în 2014 a atacat-o pe Diana Enache cu un briceag, asalt dublat de tentativă de viol, libanezul Ali Kanaan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind în toamna aceasta eliberat condiționat. În urma atacului acestuia, fiica lui Adrian Enache a rămas nu doar cu trauma psihică, ci și cu urme adânci pe sâni și pe mâini din cauza loviturilor de cuțit. Motivul dat de libanez pentru atac a fost că era nervos și îi era foame.