Diana Gureşoaie, show erotic pentru americani. Cum a fost filmată vedeta pe un iaht VIDEO

Diana Gureșoaie, celebră pentru implicarea ei în dosarul "Prostituție în Showbiz", a decis să lase România și vremea urâtă de aici pentru căldura din Miami. Iar aoclo, tânăra domnișoară și-a pus la bătaie toate atuurile pentru o seară fierbinte.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 11:57

Mai exact, Diana Gureșoaie arată, dacă mai era nevoie, că nu are niciun fel de inhibiții, scrie spynews.ro. Și, totodată că știe să se distreze și să… distreze.

Citeşte şi Diana Gureşoaie, CONDAMNATĂ în dosarul „Prostituţie în showbiz”, a comis-o DIN NOU

Așa că, într-una dintre serile trecute, Diana, alături de un amic de-al său, au decis să o facă „lată” pe iaht. Așa că și-a luat o bluză care, pe lângă că era atât de largă încât la fiecare mișcare își arăta sânii care, evident, nu erau acoperiți de vreo lenjerie intimă – doar era păcat, nu mai avea cum să facă show – mai era și transparentă.

În plus, așa cum era de așteptat, Diana Gureșoaie a început, la un moment dat, să se unduiască mai ceva ca o dansatoare la bară, reușind, evident, să transforme seara într-un adevărat spectacol cu conotații erotice, mișcările ei încărcate de senzualitate fiind suficiente, probabil, pentru a înnebuni și un sfânt.

Citeşte şi Fetele din Dosarul Prostituatelor de Lux, desfrâu la Miami. Cum s-au distrat româncele pe un yacht VIDEO

Diana Gureşoaie, acuzată de proxenetism

Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Mai mult, „Strâmba lui Dodel” ar trebui, conform sentinţei, să-şi schimbe adevărat stilul de viaţă. Printre multele obligaţii impuse de judecători, „strâmba lui Dodel” ar trebui să-şi găsească şi un loc de muncă şi „să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”.

Vezi video AICI.