Diana Gureșoaie, internată în stare gravă la spital. Medicii vor să-i amputeze un picior

Diana Gureșoaie trece prin clipe cumplite! Tânăra se află internată la spital, în urma unui incident neplăcut care ar putea să o lase fără un picior.

05 aug. 2022, 16:39
Diana Gureșoaie, internată în stare gravă la spital. Medicii vor să-i amputeze un picior
Diana Gureșoaie, internată în stare gravă la spital

Diana Gureșoaie, internată în stare gravă la spital. Tânăra și-a pierdut cheile de la casă, astfel că a încercat să spargă geamul de la balcon cu piciorul. S-a tăiat atât de grav încât a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii spun că există posibilitate să-i fie amputat piciorul, scrie wowbiz.ro.  Vedeta  și-a petrecut ziua în oraș, iar în urmă cu câteva ore chiar a postat pe Instagram imagini de la sala de sport, apoi de la un local exclusivist din Capitală, unde a mers să ia prânzul.

Bătaie de fiţe într-un local de lux din Capitală. Protagoniste, o nepoată de premier şi o vedetă din dosarul prostituatelor VIDEO

Diana Gureșoaie s.a lansat în showbiz în momentul în care a început o relaţie cu Cristian Tănase, pe atunci la FCSB, de unde avea să vină şi porecla de „Strâmba lui Dodel”. Acum câteva luni, ea a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală şi a recunoscut că, în trecut, s-a iubit cu mai mulţi fotbaliști.

Vă mai aduceţi aminte de „Strâmba lui Dodel”? Cum arată şi ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Cristi Tănase

„Am avut câteva relații cu fotbaliști, într-adevăr, dar și ce, e un lucru greșit? Îmi place o tipologie de bărbat, un bărbat înalt, frumos, era să zic nu prea deștept, dar… Mai urcăm o treaptă, nu avem ce să facem, vrei să mă gândesc la trecut?”, a spus Diana Gureșoaie.