Vă mai aduceţi aminte de „Strâmba lui Dodel”? Cum arată şi ce a ajuns să facă fosta iubită a lui Cristi Tănase

Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristin Tănase, pare să se fi cuminţit, mai ales de când a fost implicată într-un dosar de proxenetism.

06 nov. 2019, 17:09

Diana Gureşoaie pare să ducă o viaţă liniştită, departe de tumultul vieţii mondene şi al celei de noapte, chiar dacă în primăvara acestui an presa a zvonit o presupusă relaţie între ea şi fotbalistul  de la CFR Cluj, Kevin Boli, scrie telekomsport.ro.

Citeşte şi Diana Gureşoaie, show erotic pentru americani. Cum a fost filmată vedeta pe un iaht VIDEO

Gureşoaie pare să îşi fi reluat activitatea ca model, lucru demonstrat şi în postările de pe Instagram. Diana e pasionată de tatuaje şi nu doar că se menţine într-o formă fizică de invidiat, dar este şi influencer pe reţelele de socializare, acolo unde are nu mai puţin de 58 de mii de urmăritori.

Diana Gureşoaie, condamnare pentru proxenetism

Diana Gureşoaie a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism. Mai mult, „Strâmba lui Dodel” a trebuit, conform sentinţei, să-şi schimbe stilul tumultos de viaţă. Printre multele obligaţii impuse de judecători, Diana a trebuit să-şi găsească şi un loc de muncă şi „să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”.