Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!” VIDEO

Diana Matei și soțul ei, Marian Cleante, ne încântă cu o poveste de dragoste care a început plină de provocări și a sfidat toate așteptările. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018, dar relația lor durează de peste 20 de ani, și au împreună un băiat.

03 apr. 2024, 09:08
Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. „Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!” VIDEO
Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. "Bărbatul meu ţigan, doi copii, mai mare cu zece ani!"

Diana Matei, despre începutul relaţiei cu soţul ei, Marian Cleante. Cei doi s-au cunoscut când artista avea doar 21 de ani, iar părinții acesteia nu au fost de acord cu relația lor, mai ales că soțul artistei era căsătorit pe vremea aceea și avea doi copii. Totuși, aceștia au ales să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor.

„Nimeni nu prea era de acord cu relația noastră. El era căsătorit, doi copii. Ai mei nu prea voiau să audă de el… Nu exista așa ceva. Nu li se părea o relație cu potențial, știi? Bărbatul meu țigan, doi copii, mai mare cu zece ani… Aoleu, ce-o fi avut fiică-mea, a înnebunit!? Cam așa era”, a dezvăluit Diana Matei, în cadrul podcast-ului moderat de Jorge.

Citeşte şi: Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”

Inițial, au fost doar prieteni, iar Diana a fost impresionată de latura grijulie și protectoare a lui Marian, astfel că această prietenie s-a transformat treptat într-o iubire profundă și devotată. Marian a fost cel care a făcut primul pas și a cerut-o pe Diana de nevastă după doar trei săptămâni de la începutul relației lor. Dar surprizele nu s-au oprit aici. Într-un gest curajos și plin de pasiune, cei doi au luat o decizie radicală: să fugă din țară împreună. Au ales să-și înceapă noua viață în Belgia, unde au petrecut doi ani într-un exil romantic și plin de aventuri.

„Era foarte, foarte grijuliu. Poate pentru că am plecat de micuță de acasă și am simțit latura asta a lui foarte protectivă. Și, ușor, ușor ne-am împrietenit. Am fost prieteni la început. Am descoperit un om care pune pe alții pe primul loc. Mi s-a părut un aspect foarte frumos. Foarte repede ne-am îndrăgostit. M-a cerut de nevastă foarte repede. El a făcut primul pas. Aveam 21 de ani. Cam la trei săptămâni… După, am fugit cu el din țară. La Gara de Nord ne-am urcat în tren și am plecat”, a mai spus Diana Matei.