Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”

Ema Karter a decis să se retragă temporar din lumina reflectoarelor și să ia o pauză de la activitatea sa din industria filmelor pentru adulți, pentru a se concentra pe recuperarea după o operație estetică. Vedeta a dezvăluit că s-a internat în spital pentru a urma o intervenție chirurgicală BBL (Brazilian Butt Lift), prin care grăsimea este transferată de la alte zone ale corpului la nivelul posteriorului pentru a obține o formă și o proporție dorită.

02 apr. 2024, 11:44
Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”
Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL

Despre operația sa, Ema Karter a explicat că, deși nu avea kilograme în plus, a decis să facă această intervenție pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Operația a durat aproximativ trei ore și a fost un succes, iar acum vedeta se află în procesul de recuperare la spital. Cu toate că nu simte nicio durere majoră și se simte bine, va purta un corset și va avea restricții în activitățile sale fizice pentru următoarele săptămâni. Restrictiile post-operatorii includ mersul la masaj de drenaj pentru eliminarea lichidului rămas în urma operației, precum și evitarea excesului de dulciuri și sucuri pentru a preveni apariția celulitei.

„Îmi doream foarte mult să fac operație asta de BBL, adică transfer de grăsime. Mi-am făcut Vaserlipo, așa se numește, pe abdomen, coapse și puțin sub fese, pe picior, iar toată grăsimea mi-a fost transferată în fase. Astăzi a avut loc intervenția, a durat în jur de trei ore. Eu nu eram atât de grăsuță, aveam puțină grăsime, medicul inițial nu a vrut să mă opereze că a zis că nu am grăsime. M-am pus la o cură de îngrășare, am mâncat două săptămâni tot ce se putea. Am mai pus câteva kilograme și am mai avut grăsime. La posterior nu cred că o să fie o diferență foarte mare, dar am cerut să fie un rezultat natural. M-am înțeles foarte bine cu medicul, are doar rezultate pozitive și toată lumea a fost mulțumită. Mi-am dorit de mult să fac BBL, dar inițial mi-a fost teamă, auzisem că e o operație puțin mai complicată, dar după ce și-au făcut toate prietenele mele am zis să fac și eu că n-a murit nimeni”, a spus Ema Karter pentru SpyNews.

Citeşte şi: Erika Isac nu se mai ferește! Artista s-a afișat cu iubitul ținut secret. Noul partener al tinerei îi va surprinde pe internauți

Pe durata recuperării, Ema Karter va lua o pauză de aproximativ două luni din activitatea sa și va părăsi temporar industria filmelor pentru adulți. Ea a precizat că a pregătit deja conținut pentru platformele online, iar în această perioadă va merge și într-o vacanță în Japonia.

„O lună și jumătate mă retrag din industrie să zic așa, mi-am făcut content pentru platforme ca să am ce să postez. Am scene pe care trebuie să le trimit pentru că le-am filmat și sunt acolo. Mi-e imposibil să mai filmez acum că o să am vântăi, voi avea și un corset pe care o să-l port șase săptămâni și oricum e binevenită o pauză. Să filmez în fiecare săptămână, să plec mereu de acasă e obositor și poate că asta era pauza de care aveam nevoie. De când am început să fac filme e prima pauză de o lună și jumătate. Pauza se va prelungi pentru că apoi voi pleca în vacanță în Japonia două săptămâni, deci pauza se transformă în două luni”, a mai spus Ema Karter.

Citeşte şi: Eugenia Șerban, noi detalii despre dependența de droguri a fiului său: „M-am trezit că nu mai aveam nimic în casă”

În timpul recuperării, Ema Karter a fost sprijinită de familia sa și de prietenii apropiați, printre care și fostul său iubit, Yamato, cu care are o relație de prietenie. Cu toate că nu mai sunt împreună ca și cuplu, Yamato Zaharia a fost alături de ea în aceste momente dificile: „Familia mea mi-a fost alături și Yamato, a venit la mine, m-a vizitat. De dimineață când am venit i-am zis să nu vină cu mine că n-are rost, dar când m-am trezit din operație el era aici. A fost lângă mine la fiecare operație, iar cu toate că nu mai suntem împreună e prietenul care știe tot despre tine și îl ai lângă tine la orice oră”.