Diana Matei, scene de coșmar în timpul unui concert. „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”

Diana Matei a făcut dezvăluiri despre experiențele șocante de care a avut parte în timp ce se afla la un concert. Solista tarafului Cleante a mărturisit că viața de artist nu e simplă deloc și că pe scenă se întâmplă uneori tot felul de accidente.

14 iun. 2023, 09:41
Diana Matei, scene de coșmar în timpul unui concert. „Am cântat cu ciobul în picior! Lăsasem dâră în urma mea!”

Diana Matei s-a trezit cu un ciob în picior și nici măcar nu și-a dat seama pe moment, însă ulterior a ajuns pe mâna medicilor.

„Mi-a intrat un ciob măricel în picior, chiar în timp ce eram pe scenă. Povestea amuzantă a fost că eu nici nu l-am simțit, decât atunci când am dat să ies de pe scenă. Când am terminat de cântat, atunci m-a lovit o durere cruntă în picior. Lăsasem și o urmă așa impresionantă de sânge. Adevărul este că atunci când sunt pe scenă, eu sunt ca și hipnotizată, e adrelina aia, poate să cadă și cerul pe mine! Nu am ajuns la spital, s-a rezolvat acolo la fața locului”, a povestit solista pentru click.ro.

Citește și Anunţ dureros făcut de actorul Eugen Cristea, unul dintre favoriţii copiilor. „Aruncat la gunoi!”

Nu a fost singura experiență neplăcută care i s-a întâmplat pe scenă. Artista a povestit că a rămas fără gene false, după ce a transpirat și i s-a dus tot machiajul.

„La o altă zi de oraș, îmi amintesc că am rămas și fără gene. Aveam o perucă cu breton blondă și atât de tare am transpirat că s-a dus tot machiajul, s-au dezlipit și s-au prelins genele. De atunci, nu mai port perucă!”, a mai spus solista.

Citește și Ultimele fotografii cu Theo Rose înainte să nască! Vedeta e pregătită să facă cunoștință cu Sasha

Cum s-au cunoscut Diana Matei și soțul ei

„Noi ne-am cunoscut la un eveniment, după o divergență. Gândindu-mă puțin în trecut, faptul că eu am plecat la 13 ani de acasă, iar el având un spirit foarte protector, a fost un lucru foarte important pentru relația noastră. Ulterior a fost un lucru patern, a fost atent și grijuliu cu mine și eu aveam nevoie de asta, chiar dacă nu știam lucrul acesta”, a spus Diana Matei, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV.