Theo Rose a născut! Prima reacție a artistei direct de pe patul de spital

Theo Rose a născut! După atât de multă așteptare a venit și ziua cea mare! Iată ultimele fotografii cu artista înainte să îl aducă pe lume pe micuțul Sasha Ioan

14 iun. 2023, 11:36

Update 

Theo Rose a născut în jurul orei 8:00! Artista și Anghel Damian au devenit părinți, după ce aceasta a născut prin cezariană. Cântăreața a devenit mama unui băiețel sănătos, pe care l-a așteptat cu sufletul la gură în ultimele zile. Anghel Damian a însoțit-o la spital și a fost alături de ea și în momentul în care a adus pe lume primul copil, conform SpyNews.

Artista a avut și prima reacție pe această temă. Vedeta a mărturisit că este superb și că va oferi toate detaliile cât de curând.

„E aici. Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!

Theo Rose trece prin una dintre cele mai frumoase etape din viața ei și din viața unei femei, în general. Artista în vârstă de 25 de ani se pregătește să devină mămică chiar astăzi. În cursul zilei de 14 iunie, partenera de viața a lui Anghel Damian îl va aduce pe lume pe micuțul Sasha. Ea s-a pregătit timp îndelungat pentru acest moment foarte important din viața ei.

Citește și: Theo Rose se va înfuria din nou! Anghel Damian are cheile de la casa Liei Bugnar: „Se duce zilnic acolo!”

Theo Rose a fost surpinsă de paparazzii Cancan.ro chiar în această dimineață, înainte de internarea în spital. Se pare că aceasta este pregătită să își strângă băietelul în brațe. Nașterea va avea loc într-o clinică privată din București, unde artista a ajuns chiar la 6 dimineața. Aceasta a fost însoțită de Anghel Damian, care îi va fi alături în aceste clipe extrem de importante pentru toată familia.

Theo Rose, pregătită să nască

Theo Rose a mărturisit că nu a avut probleme în sarcină și că a fost un parcurs ușor care i-a permis să își vadă și de viața profesională. Mai mult de atât, artista are emoții extrem de mari vis a vis de naștere și pe tot parcursul sarcinii a strâns toate informațiile pentru a fi pregătită atunci când va veni momentul. Aceasta a împărtășit cu fanii săi unele dintre cele mai importante momente de pe parcursul sarcinii: de la diversele cumpărături pe care le-a făcut, până la lucrurile pe care le-a învățat.

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta”, mărturisea Theo Rose, în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Theo Rose și Anghel Damian au ales, deja, numele special pe care băiețelul lor îl va purta. De altfel, artista și partenerul său de viață doresc ca pe micuțul lor să îl cheme Sasha Ioan. Numele ales de cei doi îndrăgostiți are o însemnătate foarte mare. Alegerea nu este una întâmplătoare! Numele „Ioan” înseamnă „Dumnezeu m-a milostivit” sau „om serios și responsabil”. Pe de altă parte, numele „Sasha” simbolizează „protector al bărbaților, al oamenilor”. Cel din urmă provine din grecescul „Alexandros” care înseamnă, de fapt, a proteja pe cineva.

De altfel, se fac și pregătirile pentru botezul celui mic. Nașa mare va fi chiar sora ei, Raluca Diaconu. Este extrem de încântată de propunerea pe care Theo i-a făcut-o.

„Sunt fericită pentru Theo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a declarat Raluca Diaconu, la Teo Show.

Citește și: Când trebuie să nască Theo Rose: „Dimineața te măriți și după-amiaza naști!” Artista se pregătește pentru marele moment