Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu, este fiica unui regizor celebru. În trecut, artista s-a iubit cu un actor cunoscut, dar i-a fost furat de o altă vedetă

Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu, este fiica celebrului regizor Adrian Roman. În trecut, artista a avut o relație cu un actor celebru, dar i-a fost smuls din brațe de o altă vedetă de la noi.

13 sept. 2023, 13:30
Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu, este fiica unui regizor celebru. În trecut, artista s-a iubit cu un actor cunoscut, dar i-a fost furat de o altă vedetă
Cine este Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu

Dana Roman și Vlad Zamfirescu s-au căsătorit civil pe 12 mai 2023, apoi au dat o petrecere de zile mari alături de prieteni și colegii de scenă. Actrița este fiica regizorului de teatru Adrian Roman și a devenit, la rândul ei, foarte cunoscută în România.

În urmă cu 10 ani a absolvit UNATC-ul, secția Arta actorului, la clasa profesorului Adrian Titieni. A jucat în seriale de televiziune, precum „Fetele lu’ dom’ Profesor”, „Îngeri pierduți”, Triplusec”. Totodată, Diana Roman este cunoscută și pentru aparițiile sale în „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, „Videochat” și „Eu contez”.

Actrița a urcat pe scenă chiar de la vârsta de cinci ani, datorită tatălui ei, iar acum lucrează la Teatrul Nottara.

Citește și: Vlad Zamfirescu, fiul lui Florin Zamfirescu, s-a căsătorit cu Diana Roman. Primele imagini de la marele eveniment – FOTO

Vinerea trecută Diana Roman s-a căsătorit cu Vlad Zamfirescu, managerul Teatrului Bulandra. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 17 ani, el având 49 de ani, iar ea 32, însă acest lucru nu-i împiedică să se iubească.

Fiul lui Florin Zamfirescu a fost căsătorit cu Mihaela Zamfirescu, o coregrafă de succes, alături de care are doi copii, Ștefan și Matei. După 26 de ani împreună, aceștia au hotărât să divorțeze în secret. La sfârșitul anului 2021, relația dintre Diana și Vlad a devenit cunoscută.

În trecut, Diana Roman a avut o relație de aproape doi ani cu actorul Silviu Mircescu, care nu s-a sfârșit într-un mod tocmai plăcut. Alina Eremia i l-ar fi înșfăcat pe actor pe platourile de filmare, pe când lucrau împreună la serialul „O nouă viață”. Relația celor doi s-ar fi terminat rapid, deoarece Alina și-a dat seama că este o greșeală și l-a părăsit pe actor.

„Aveau foarte multe scene de filmat împreună și erau nedespărțiți încă de la începutul anului. Au devenit prieteni intimi și timp de câteva săptămâni au fost nedespărțiși. Chiar și la cincerul de lansare de la AFI Palace i-a fost alături Alinei, unde i-a urmărit fiecare mișcare. Cu toate acestea, prietenia celor doi s-ar fi încheiat după terminarea filmărilor pentru că nu se mai văd”, povestea la acea vremea o prietenă apropiată a vedetelor.

Citește și: Vlad Zamfirescu s-a căsătorit! Socrul mare, actorul Florin Zamfirescu, despre noră: „Eu nu mi-am îndrumat copiii în această direcţie. M-am opus cât am putut… Dar n-am avut ce să fac”

Diana a confirmat și ea despărțirea atunci și ar fi mărturisit în cercul de prieteni că Alina Eremia a fost cauza separării.

„Alina a fost motivul principal al rupturii noastre, dar acum am deja altă relație și nu mă mai interesează subiectul”, spunea actrița, în urmă cu aproape 10 ani.

Diana Roman a fost mereu de părere că o relație potrivită pentru ea ar fi cu cineva din același domeniu, care ar putea înțelege programul haotic și încărcat al uni actor.

„În momentul de față, sunt singură, dar și când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă,

pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel”, a declarat Diana Roman, în 2020.