Vlad Zamfirescu, fiul lui Florin Zamfirescu, s-a căsătorit cu Diana Roman. Primele imagini de la marele eveniment – FOTO

Sezonul nunților nu e nici pe departe pe terminate. Doi mari actori și-au dus partenerele la altar la început de toamnă.

10 sept. 2023, 17:22

A fost un weekend marcat de evenimente speciale în lumea teatrului românesc. Vlad Zamfirescu, fiul marelui actor Florin Zamfirescu, și Denis Hanganu au îmbrăcat costumul de ginere și și-au unit destinele pentru totdeauna cu alesele inimii lor.

Bucurie mare în familia lui Florin Zamfirescu

Vlad Zamfirescu (49 de ani) s-a cununat religios cu actrița Diana Roman (32 de ani) sâmbătă, 9 septembrie. El e actor, regizor și manager al Teatrului Bulandra, iar ea e actriță la Teatrul Nottara. Cununia religioasă s-a ținut la Parohia Oțetari, iar nași le-au fost actorii Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga.

Citește și Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi

A fost o nuntă în aer liber, care s-a ținut pe terasa Teatrului Național. Printre invitați au fost foarte mulți colegi de breaslă, care s-au distrat și au dansat până spre dimineață. Nu au lipsit nici Marius Manole, Ana Odagiu, Elvira Deatcu, Andreea Chirițescu.

Diana Roman a purtat o rochie albă, de prințesă, iar Vlad Zamfirescu a ales un costum foarte elegant, cu vestă neagră și sacou gri, ținută recomandată de Adina Buzatu.

„Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important. A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fixzic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri- perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton.

Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. Am ales ansamblul monocrom în nonculoarea negru format din pantofi, pantaloni și vestă care, pe lângă efectul vizual excepțional asupra siluetei și staturii, conferă ținutei un aer retro modern de Great Gatsby contemporan.

În aceeași idee, am înlocuit papionul cu cravata realizată manual din mătase naturală, pusă în evidență de acul de guler al cămășii desprins și el din tendințele perioadei interbelice. Alegerea ținutei a avut loc la magazinul nostru din Băneasa și a durat zece minute, eu având deja toate informațiile în detaliu despre rochie și eveniment de la Diana.

Au venit împreună, de mână, veseli și nerăbdători și, deși nu se așteptau la piesele alese, au fost încântați încă din primul moment mai ales că potrivirea din punct de vedere stilistic cu rochia superbă a Dianei era perfectă. Vlad a adoptat o ținută de dandy modernm iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea”, a declarat Adina Buzatu, în exclusivitate pentru Click!.

Citește și Momente grele pentru Eliza. Prin ce trece fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Despre povestea de dragoste dintre Vlad Zamfirescu s-a aflat în spațiul public în decembrie 2021, la scurt timp după divorțul secret al actorului de fosta soție, Mihaela, alături de care are doi copii.

Denis Hanganu și iubita lui s-au căsătorit

Și Denis Hanganu a făcut pasul cel mare în acest weekend. Protagonistul serialului Clanul, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui Raluca, medic chirurg, după o relație de cinci ani. Și-au făcut nunta pe malul lacului Snagov, în mijlocul naturii, într-un decor de basm.

Printre vedetele care au participat la nuntă s-au numărat: Elvira Deatcu, George Mihăiță, Cătălina Grama și Paul Ipate, Marian Olteanu, George Ivașcu, Vladimir Drăghia și soția sa. Mirele Denis a ales să poarte un costum negru cu papion, elegant, în timp ce mireasa a optat pentru simplitate, strălucind într-o rochie albă, simplă, decupată pe un picior.

Fiica lui Nicușor Constantinescu s-a cununat religios

Fiica lui Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, s-a cununat religios, după ce în 2017 scosese actele.

Smaranda Țîru este căsătorită din 2017 cu Vlad Edward Flavius Țîru, iar sâmbătă, 9 septembrie, a îmbrăcat rochia de mireasă, cei doi tineri căsătorindu-se și religios.