Diana Şoşoacă a fost abandonată şi de susţinători, după excluderea din AUR: „Românul e un trădător. Nu vă ascundeţi, că aşa este”

O noua lovitura de imagine pentru Diana Sosoca, fosta senatoare AUR, exclusa din partid recent din cauza unor declaratii nepotrivite.

13 feb. 2021, 19:19
Diana Şoşoacă a fost abandonată şi de susţinători, după excluderea din AUR: „Românul e un trădător. Nu vă ascundeţi, că aşa este”

Diana Şoşoacă a organizat o manifestatie ce s-a vrut de amploare, pentru a arata ca excluderea sa din partidul AUR a fost o greşeala insa nu s-a prezentat nimeni, desi pe Facebook mai multi sustinatori au anuntat ca vor participa. Mitingul de protest a fost anunţat pentru ziua de sambata, 13 februarie.

Dupa aparitia informatiei ca nu a mai venit nimeni la protest, pe acelasi grup, oamenii au inceput sa se jigneasca.

„O sa faceti la fel cum ati facut cu Vadim Tudor. Asa o sa faceti si cu Diana Ivanovici Sosoaca. Romanul e un tradator. Nu va ascundeti, ca asa este”, a scris un admirator al Dianei Şoşoacă pe Facebook.

Pe grupul respectiv au mai fost postate multe mesaje de incurajare si sustinere.

Insa, in fata sediului AUR, nu s-a prezentat nimeni, conform Antena 3.

Diana Sosoaca si-a schimbat parerea despre George Simion: „Mi-a jurat ca nu va trada pe pamantul sfant de la mormantul lui Avram Iancu”, a declarat senatoarea, in exclusivitate pentru România TV.

Diana Şoşoacă a fost exclusa din AUR

Conducerea AUR a anuntat oficial, miercuri seara, excluderea din partid a deputatului Mihai Lasca si retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Sosoaca.

In cadrul sedintei Biroului National de Conducere al Partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a fost inclusa si analizarea cazurilor mai multor parlamentari alesi pe lista AUR, al caror comportament a adus atingere intereselor si imaginii partidului.

„Domnia sa a refuzat sistematic sa actioneze, atat in parlament, cat si in spatiul public, in conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum si cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Sosoaca Ivanovici isi exercita mandatul in afara grupului senatorial al AUR”, se precizeaza comunicatul de presa al formatiunii.

Citeşte şi: Florin Cîţu îşi ameninţă miniştrii cu remanierea: „Nu voi aştepta finalul anului ca să văd că n-au făcut nicio reformă. La jumătatea anului voi face o evaluare a execuţiei bugetare”