Diana Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei: ” O să mori oricum, acum depinde cum. Mori demn sau prost”

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a protestat joi seara, în Piața Victoriei alături de Federația României de Pretutindeni. Protestul a fost denumit ”Miting-ul Libertății”.

21 ian. 2021, 19:59
Diana Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei: ” O să mori oricum, acum depinde cum. Mori demn sau prost”

Diana Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei. Avocata și senatoarea din partea AUR susține că nu se poate certa în Parlament cu restul demnitarilor, dar și faptul că ea este un om obișnuit. Șoșoacă a precizat că nu îi plac fițe celor din Guvern sau de la Cotroceni, iar dacă se dorește schimbarea, aceasta ar trebui să înceapă cu o schimbare a caracterului.

Citește și: Scene șocante în județul Teleorman. Un șofer de TIR a fost aruncat în fața unei mașini, după o ceartă în trafic

„Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni. Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră.” , a declarat aceasta în Piața Victoriei.

Diana Șoșoacă a protestat în Piața Victoriei. Senatoarea AUR a aminti protestatarilor prezenți în Piața Victoriei povestea lui Ion Creangă, ”Prostia omenească”.

„Drobul de sare. „Aoleu mor” – Pai o să mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost. Fiecare alege de care baricadă e. A proștilor sau a demnilor. Oricum, de murit, murim cu toții.” , a precizat Diana Șoșoacă.

Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal!

Diana Șoșoacă, senator AUR, a declarat că „un medic nu trebuie să mă convingă să mă vaccinez, el trebuie să îmi expună care sunt efectele pozitive și cele negative, dar eu hotărăsc”.

Aceasta a mai afirmat public că legislația românească interzice influențarea pacientului, făcând referire la campania de vaccinare.provoacă un nou scandal cu alte declaraţii incendiare. Aceasta a mai afirmat public că legislația românească interzice influențarea pacientului, făcând referire la campania de vaccinare.

Diana Șoșoacă a stârnit deja o controversă în legătură cu adeverința sa medicală care atestă că are o afecțiune care îi permite să nu poarte mască. „Nu are dreptul să mă convingă, un medic nu trebuie să mă convingă, medicul trebuie să îmi expună care sunt efectele pozitive și cele negative ale vaccinului, iar eu hotărăsc, nu are dreptul să mă convingă. Dacă dânsul încearcă să mă convingă, trebuie să îmi plătească și despăgubiri. Întotdeaua i-am cerut despăgubiri oricui, așa suntem noi avocații, mereu cu contractul în mână. De ce spuneți că trebuie vaccinați 12 milioane de oameni? (n. red. – către Alexandru Rafila). Dacă 12 milioane de oameni nu se vaccinează de ce vreți să îi obligați? Nu aveți dreptul să obligați pe nimeni”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri, în timpul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3.