Scene șocante în județul Teleorman. Un șofer de TIR a fost aruncat în fața unei mașini, după o ceartă în trafic

Un șofer de TIR a fost grav accidentat, după ce a fost aruncat în în fața unei mașini. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu un alt șofer prin stație.

21 ian. 2021, 17:04
Scene șocante în județul Teleorman. Un șofer de TIR a fost aruncat în fața unei mașini, după o ceartă în trafic

Scene șocante în județul Teleorman. Totul s-a întâmplat miercuri, 20 ianuarie, în zona localităţii Drăgăneşti-Vlaşca din Teleorman, pe unul dintre cele mai circulate drumuri din România. Șoferul de TIR a început să se certe cu un alt șofer, aflat la volanul unei autoutilitare marca Iveco.

Citește și: Ultima dorinţă a unei românce aflată pe moarte în Marea Britanie. Tragica poveste a Andreei

Iniţial, cei doi și-au adresat vorbe grele prin stație, însă totul a degenerat. Astfel, şoferul autoutilitarei marca Iveco l-a depăşit pe şoferul de TIR şi a frânat brusc în faţa acestuia. Cei doi au blocat traficul şi apoi s-au dat jos pentru a-şi regla conturile, conform impactnews24.ro.

Şoferii s-au lovit reciproc, s-au înjurat, iar la un moment șoferul l-a împins într-o mașina aflată în mers pe dușmanul său. Bărbatul a fost luat în plin de autoturism și aruncat câțiva metri pe șosea.

Scene șocante în județul Teleorman. Martorii scandalului, mai mulți șoferi, au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii rutieri, dar și un echipaj medical. Şoferul de TIR rănit în urma accidentului a fost preluat de medici şi transportat de urgenţă la spital, în timp ce şoferul de pe autoutilitara Iveco a fost luat de poliţişti şi condus la audieri.

Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Accident cumplit în Iaşi. Trei persoane au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, joi, în judeţul Iaşi. Trei persoane au murit, iar două au fost rănite după ce un TIR a intrat în plin într-o maşină. Potrivit primelor informaţii, tragedia s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate. În urma impactului cu tirul, maşina a lovit o troiță pe care a scos-o din pământ, apoi a ricoșat în poarta unei ferme.

Trei persoane au murit pe loc, două femei și un bărbat, iar două sunt rănite.