Diana Şoşoacă a protestat la Cluj, alături de Gheorghe Funar. Atacuri la Klaus Iohannis, Raed Arafat şi Vlad Voiculescu VIDEO

Oamenii din mai multe oraşe au ieşit în stradă şi duminică, pentru a-şi striga nemulţumirile faţă de restricţiile impuse de autorităţi. La Cluj, zeci de oameni s-au strâns în centrul oraşului. Acolo a ajuns şi senatoarea Diana Şoşoacă.

11 apr. 2021, 23:33
Diana Şoşoacă a protestat la Cluj, alături de Gheorghe Funar. Atacuri la Klaus Iohannis, Raed Arafat şi Vlad Voiculescu VIDEO

Diana Şoşoacă a protestat alături de Gheorghe Funar, fostul primar al Clujului. În discursul susținut în centrul orașului, senatoarea a lansat o serie de atacuri la adresa președintelui Iohannis, a secretarului de stat Raed Arafat și a ministrului Vlad Voiculescu.

Diana Șoșoacă a fost aplaudată de zecile de clujeni prezenți la protest, iar la finalul întâlnirii a fost îmbrășișată de câțiva dintre ei. Protestatarii au strigat „Libertate”, „Jos Arafat” sau „Jos Masca”.

Citeşte şi Lucian Bode, despre amenzile primite de Diana Şoşoacă: „Este un act de iresponsabilitate faţă de cei care respectă legile”

Potrivit site-ului clujulpolitic.ro, organizatorii protestului de la Cluj-Napoca anunțau în justificarea acţiunii lor: ”Nu s-a prezentat un studiu de impact asupra sănătății, din care să rezulte că într-adevăr aceste măsuri luate au fundament ştiinţific și am fost adoptate în detrimentul economiei naționale și a cetățenilor români.

Nici o hotărâre de la CNSU din anul 2021 nu a fost publicat în Monitorul Oficial. În acest sens s-a sesizat şi Avocatul Poporului, de unde rezultă că aceste hotărâri sunt ilegale, ceea ce duce la lipsa consecințelor lor juridice, până la momentul publicării lor.

Aceasta înseamnă că toate amenzile primite de români sunt nule, așa cum prevede și Art. 11 din legea 24/2000 și Art. 31 din Constituția României privind dreptul la informare”.

Protestul a fost autorizat până la ora 17:00, astfel că organizatorii vor fi amendați pentru că s-a întins până la ora 18.

Citeşte şi Cristian Tudor Popescu o numeşte pe Diana Şoşoacă „lupa în blană de oaie”: „Doamna asta care jar mănâncă când vine vorba de români, acum își cere scuze Rusiei”

Diana Şoşoacă, pe scenă, la Cluj:

De pe scenă Diana Şoşoacă a lansat atacuri dure la adresa şefului DSU, Raed Arafat, a ministrului Vlad Voiculescu, dar şi a preşedintelui Iohannis. Ea declarase şi anterior, la Rmânia TV, că Parchetul General ar trebui să se sesizeze din oficiu imediat şi să-l aresteze pe şeful DSU în legătură cu situaţia creată la Spitalul Foişor.