Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor. A vrut să țină dietă, dar s-a răzgândit: „Și-am înțeles ideea, dai impresia de forță”

Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor. Este una dintre cele mai controversate persoane publice, de când a apărut în lumina reflctoarelor, a fost implicată în scandaluri și polemici cu alți politicieni.

20 dec. 2022, 08:32
Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor. A vrut să țină dietă, dar s-a răzgândit: „Și-am înțeles ideea, dai impresia de forță”
Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor

Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor. Fosta senatoare AUR susține că, de când a intrat în politică și a început să se facă auzită, cei care au vrut să o reducă la tăcere au atacat-o în toate modurile, inclusiv pe criterii fizice.

Ea susține că s-au spus multe minciuni despre ea și că, de-a lungul timpului, i s-au adus numeroase injurii și, de asemenea, a fost pusă la zid pentru felul cum arată. La început, astfel de lucruri o afectau enorm, însă soțul ei a fost alături de ea, a sprijinit-o și a încurajat-o să treacă peste toate greutățile.

Citește și: Diana Şoşoacă: „Este un joc. Niciodată nu vom fi acceptaţi în Schengen pentru că şi-ar pierde moneda de şantaj”

Diana Șoșoacă, afectată de criticile oamenilor

Toate minciunile despre mine, injuriile, ducerea în derizoriu, afirmațiile cu privire la felul în care arăt acum, iar ușor soțul meu a lucrat cu mine și mi-a spus așa: ‘Din acest moment nu vei mai citi nimic, tot ce citești rău te afectează și te oprește din drumul tău. Până te vei obișnui cu partea asta, nu vei mai citit nimic’. De câte ori citeam, mă lua în brațe, îmi lua fața între mâini și îmi spunea așa: ‘Tu ești Diana mea, a noastră, cel mai minunat om, cel mai bun avocat, cel mai bun militant pentru drepturile oamenilor. Nimic nu te poate întoarce din drumul ăsta. Tu nu ești așa. Nu te poate afecta ceva ce nu este adevărat’” i-a explicat Diana Șoșoacă lui Mihai Ghiță, în emisiunea online „În oglindă”.

Dacă la început remarcile despre felul în care arată o afectau, acum sunt numai vorbe-n vânt, fără niciun fel de valoare. La un moment dat, aproape că a cedat și a vrut să slăbească, însă, unul dintre apropiații ei a sfătuit-o să renunțe rapid la idee, căci era important ca ea să rămână puternică pentru proteste.

Nu mă mai interesează (n.red. Ce se spune despre aspectul ei fizic), asta sunt. Închipuiți-vă cum eram eu înainte, o tipă slabă, în fața unor jandarmi, spunându-le: ‘Pleacă de aici’. Mihai Racea, un foarte bun prieten de-al meu, avocat, i-am spus că mă apuc de slăbit și el mi-a spus: ‘Cum arată Șoșoacă slabă în fața jandarmilor? Nu slăbi acum’. Și-am înțeles ideea, dai impresia de forță. Nu am nimic nici cu femeile slabe, nici cu alea grase, am cu bărbații grobieni și misogini.

Dacă stai să te uiți la un om după felul în care arată, nimeni nu este perfect, nici măcar manechinele, care au tot felul de operații. Până una alta, omul este cel din interior. Toți avem câte o problemă, un ochi mai mic, un picior mai scurt etc. toți avem ceva care arată imperfecțiunea, pentru că perfect e doar Dumnezeu.

Dacă stai să judeci omul după felul în care arată, înseamnă cu n-ai înțeles nimic în viața asta și ești gol de conținut. Am întâlnit oameni minunați trecând dincolo de aparente, oameni care au fost nevoiți să se retragă într-o singurătate apăsătoare din cauza opiniilor altora despre felul în care arată, oameni care n-au avut nici răbdarea, nici interesul de a se apleca asupra adevăratei valori umane”, a mai declarat avocata.