Diana Şoşoacă bagă telefonul în frigider de teama sistemului: „Uite cum fierbe! Nu se poate așa ceva…I-am omorât!’

Liderul Partidului S.O.S. România a cerut colegilor să îi bage telefonul în frigider pentru că acesta s-a încins foarte tare în urma ”intervenției sistemului”.
Filip Stan
13 iun. 2024, 22:01
Diana Şoşoacă bagă telefonul în frigider de teama sistemului:

Senatorul Diana Şoşoacă, liderul Partidului S.O.S. România, a oferit imagini virale pe pagina sa de Facebook, atunci când a cerut colegilor să îi bage telefonul într-un frigider deoarece s-a încins foarte tare în urma ”intervenției sistemului”.

Diana Şoşoacă, liderul Partidului S.O.S. România, a provocat un val de reacții pe pagina sa de Facebook prin cererea sa neobișnuită către colegii săi de a-i pune telefonul într-un frigider, din cauza încălzirii excesive ca urmare a „intervenției sistemului”.

Diana Șoșoacă, prezentă la Ambasada Rusiei, la doar două zile de la obținerea mandatului de europarlamentar

„Băi îmi anulează telefoanele. Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul. Bă, ești nebun? Sunt terminați că i-am omorât”, spune aceasta în urma alegerilor locale și parlamentare.

În discuțiile cu colegii săi de partid aceasta reacționa vehement în cadrul unui live făcut în mediul online:

„Fii atent cum fierbe, sunt morți și disperați că i-am omorât. Unde e un frigider? Bagă telefonul în frigider…am ajuns să bag telefonul în frigider”, spune Diana Şoşoacă în cadrul live-ului susținut pe rețelele de socializare.

Adevăratul motiv pentru care Diana Șoșoacă a ajuns pe patul de spital la Floreasca

Miercuri, Diana Şoşoacă a intrat în conflict cu jandarmii în fața sediului din Sectorul 3, unde sunt depozitate buletinele de vot. Senatoarea susține că ar exista voturi false sau furate într-un camion folosit pentru transportul buletinelor de vot.

Tot scandalul a izbucnit în momentul în care Diana Șoșoacă a încercat să intre în clădire alături de câțiva simpatizanți și a împins cordonul de jandarmi. În ciuda tentativelor, aceasta a fost oprită de jandarmi, iar în acel moment a izbucnit conflictul.

Senatorul a început să strige la jandarmi și a apelat la numărul 112 pentru a solicita o ambulanță, spunând că i s-a făcut rău. Curând după aceea, a părăsit ambulanța care a sosit la fața locului. Jandarmeria a precizat că Diana Șoșoacă nu a fost agresată și că vor fi aplicate amenzi la finalul acestui incident.

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că medicii de la Floreasca i-au stabilit un diagnostic complex, care se referă la „traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare”, în baza căruia va cere IML să-i elibereze un certificat legal, cu care vrea să facă dovada că a fost lovită de jandarmi în timpul scandalului, pe care ea l-a declanşat, potrivit Ştiri pe surse.

De asemenea, senatoarea Șoșoacă a declarat că a făcut joi o sesizare către OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European, în care acuză „un abuz inimaginabil al Jandarmeriei Române pentru a ascunde voturile furate” și solicită reluarea alegerilor.

Textul plângerii senatoarei Şoşoacă
Astăzi, 12.06.2024, în jurul orei 13.00, am descoperit pe Strada Liviu Rebreanu nr. 29 din Bucureşti, Sector 3, o clădire fără însemne, unde persoane nelegitimate şi fără însemne descărcau saci cu voturi. În calitate de senator al României şi de candidat la alegerile europarlamentare, am solicitat procesele verbale de predare-primire a acelor voturi, precum şi acces în incinta respectivă care nu respecta normele legale de depozitare a voturilor pentru a verifica provenienţa voturilor şi legalitatea întregii proceduri.

Jandarmeria nu doar că nu a verificat legalitatea transportului de voturi şi cine sunt persoanele care mutau sacii cu voturi, dar a acţionat cu violenţă împotriva mea, deşi sunt reprezentant al autorităţii de stat şi, în plus, candidat la alegerile europarlamentare.

Complicitatea autorităţilor statului e aşa de mare încât nimeni nu a avut curajul să intervină pentru a potoli violenţa jandarmilor sau a verifica ce se întâmplă cu voturile din saci, deşi am apelat şi numărul de urgenţă 112, Direcţia Naţională Anticorupţie, Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul Electoral Central precum şi Serviciul de Protecţie şi Pază pentru a-mi asigura protecţia ca demnitar pentru că jandarmii au declarat că ei nu îmi recunosc această calitate şi nu îi interesează.

Acest atac al Jandarmeriei împotriva unui senator al României şi candidat la alegerile europarlamentare este menit să ascundă frauda imensă de la alegeri şi să descurajeze toate protestele împotriva fraudării alegerilor. De menţionat că nivelul nemaivăzut al fraudelor de la alegerile din 9 iunie a fost sesizat şi de alte partide din Opoziţie, dar toate contestaţiile au fost respinse, indiferent de la ce partid erau. Dar folosirea violenţei împotriva unui senator şi candidat la alegerile europarlamentare arată frica autorităţilor şi dorinţa lor de a ascunde frauda din aceste alegeri cu orice preţ. Ca dovadă, nici până acum autorităţile nu au fost în stare să finalizeze numărătoarea voturilor.