Diana Şoşoacă cere permis de port-armă: „Sunt urmărită peste tot. Dacă am armă, mă apăr singură”

Senatoarea AUR susţine că este filată non-stop şi cere dreptul să se poată apăra în caz că sunt probleme legate de securitatea sa.

18 ian. 2021, 12:10
Diana Şoşoacă cere permis de port-armă: „Sunt urmărită peste tot. Dacă am armă, mă apăr singură”

Diana Şoşoacă a anunţat zilele trecute că se teme să nu fie otrăvită, iar acum va solicita permis de port-armă. Senatoarea AUR a făcut un anunţul inedit în direct. „Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva, a declarat Diana Şoşoacă, în direct la România TV. 

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, au fost motivele invocate de senatoarea AUR.

„Probabil ca eu sunt pe lista neagra, la fel cum a fost si Bogdan Stanoevici, si uite ca nu mai e printre noi… Si Codruta Cerva e pe lista neagra, daca au ajuns s-o fileze cu o masina de Sibiu. Anul trecut am fost filata, toate miscarile mele au fost supravegheate. Masini care ma urmareau peste tot. Ma asteptau in fata blocului si mergeau cu mine peste tot. Sunt cateva luni de-atunci, dar eu sunt sigura ca sunt filata si acum, mai ales ca am ajuns senatoare si nu ma potolesc. Probabil sa nu mai sunt la vedere, dar eu ii simt ca ma fileaza permanent”, a sustinut Sosoaca în exclusivitate la Romania TV.

Diana Șoșoacă a povestit recent că de mai multe ori a avut bănuiala că cineva încearcă să o otrăvească. Ea spune că medicul a chemat-o urgent la analize.

Diana Şoşoacă: „Aveam simptome ca după otrăvire. Este clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid”

Senatoarea susţine că i s-a spus să nu miroasă florile şi că ar fi primit o pâine rumenită  de la nişte călugăriţe care i-ar fi dat asigurări că nu este otrăvită.

„Am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte. Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a spus Diana Șoșoacă.