Diana Şoşoacă demască planul coaliţiei: „E invers. Se va mări TVA-ul, se vor mări toate preţurile”

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că măsurile prin care Guvernul Ciolacu vrea să scadă prețurile la diverse alimente vor avea un efect invers. Șoșoacă spune că TVA va crește, iar prețurile se vor majora și ele, astfel că greul începe abia de iarna viitoare.

05 iul. 2023, 12:29
Diana Şoşoacă demască planul coaliţiei: „E invers. Se va mări TVA-ul, se vor mări toate preţurile”

Diana Şoşoacă spune chiar că îi este frică de iarna viitoare, în condiţiile în care în anotimpul rece trecut, susţine senatoarea, abia a reuşit să-şi plătească facturile, deşi beneficiază de un salariu generos ca senator.

„Se va mări TVA-ul, nu se va micşora niciun preţ. Vor mări toate preţurile. Ei jonglează cu reducerile de preţuri, dar de fapt este invers. Ei vor mări şi accizele, taxele care se adăugă acestor preţuri. La alimente se va ridica TVA-ul de 9 la 19 la sută. Vor fi mult mai scumpe, dar vor da vina pe producători, pe transportatori, distribuitori. Aşa sunt obişnuiţi şi vor da vina pe presa mincinoasă. Problema României este că nu prea mai e România. Mie că senator mi-a fost greu să plătesc toate cheltuielile iarna asta, mă gândesc cu groază la iarnă care vine. Preţurile o vor lua razna, mai ales că le-a dat dreptul la liberalizarea preţurilor.”, a menționat Diana Șoșoacă, senator de Iași, preşedintele partidului SOS România.

Citeşte şi: Premierul Ciolacu anunţă de când se vor vedea în preţuri plafonările adaosurilor la alimente de bază: „Din luna august, sunt sigur”