Diana Șoșoacă, derapaj xenofob la adresa unui primar din România. „Aţi votat un străin!”

Diana Șoșoacă, senator aleas pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, dar în prezent exclusă din partid, a avut un derapaj xenofob la adresa unui primar din România.

15 mart. 2021, 21:46
Diana Șoșoacă, derapaj xenofob la adresa unui primar din România. „Aţi votat un străin!”
Diana Şoşoacă

Diana Șoșoacă, derapaj xenofob la adresa unui primar din România. În ultimele zile, Dianas Șoșoacă a avut o serie de atacuri la Raed Arafat, spunând că acesta va fi anchetat penal pentru ce decizii a luat în coordonarea pandemiei.

Diana Șoșoacă, derapaj xenofob la adresa unui primar din România

„Ne vom juca așa până când poporul român va învinge, pentru că o vom face. Este neapărat necesar să ieșiți în stradă. De la această lege a vaccinării obligatorii se va ajunge la alte interdicții până când se va ajunge să nu mai putem să ne exercităm niciun drept sau vreo libertate. De frica acestui protest au avut inspirația proastă să anunțe că Bucureștiul e în scenariul roșu. Pe mine mă bufnește râsul despre scenariile astea, pe baza a ce se fac? Pe nimic. Timișoreni, ați votat ceea ce meritați, ați votat un străin (n.r. – Dominic Fritz), aveți ceea ce meritați, să vă pună numai interdicții. Să îl auziți pe Raed Arafat ce debitează, apucă-te să profesezi pe bune și apoi să dai tu lecții tu medicilor care îți spun că tot ceea ce faci este împotriva medicinei”, a spus Diana Şoşoacă.

Diana Şoşoacă îşi ascunde bine secretele. CV-ul nu îi poate fi găsit nicăieri, dar a fost consiliera unuia dintre cei mai influenţi miniştri din guvernul Năstase

Avocata a chemat românii în stradă ân dircfet la Antena 3: „Dragi, români, ieșiți în stradă, nu avem dreptul să stăm în casă, mergem nu doar împotriva vaccinării obligatorii, protestăm împotriva tuturor abuzurilor care s-au întâmplat în aceasta plandemie, care ucide oameni prin protocoalele unui viitor condamnat penal, Raed Arafat!”.

Diana Şoşoacă se declară „teroristă” şi cere arestarea premierului Cîţu

„Pe 20 martie, ora 15, în stradă toată lumea, este la nivel mondial, am fost 15.000 de oameni, vom fi 15 milioane de oameni. Am tot dreptul conform Constituției României să protestez pașnic, acest guvern nu are cum să ne oprească. Veniți la București să vă alăturați protestelor! Pandemia nu se încheie, ei umblă cu parandărături, cu șpăgi, iau bani din aparate”, a mai spus Diana Şoşoacă.