Diana Șoșoacă, după atacurile PNL: „Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam”

Senatorul ex-AUR a declarat luni seara, în exclusivitate la România TV, că are informaţii că se pregătesc infectări masive ale populaţiei pentru a se da vina pe organizatorii protestelor. Diana Şoşoacă nu i-a rămas datoare nici deputatului Pavel Popescu.

22 mart. 2021, 23:56
Diana Șoșoacă, după atacurile PNL: „Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam”

Diana Șoșoacă îi răspunde deputatul Pavel Popescu, de la PNL, care susține că locul senatoarei nu este în Parlament, ci la spitalul de psihiatrie. Luni seara, la România TV, Șoșoacă l-a luat peste picior pe colegul său parlamentar.

”E un ilustru necunoscut care îmi pronunță numele și se folosește de numele meu să mai audă lumea că există unul ca ăsta în Parlamentul României. Cam asta e! Este și o infracțiune de exercitare a unei profesii fără drept, având în vedere că domnul emană niște… Bine că nu a vorbit despre probleme ginecologice, vă dați seama unde ajungeam.

Cum își permite să facă afirmații pe care nu le poate face decât un cadru medical? Au fost peste 10.000 de persoane în Piața Victoriei, le-a consultat el? De unde știe el că sunt asimptomatici (n.r. deputatul PNL a spus că participanții la protestele din Piața Victoriei sunt infectați cu coronavirus, dar sunt asimptomatici)?”, a spus Diana Șoșoacă în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant.

Diana Şoşoacă a primit trei amenzi pentru protestele din weekend. Câţi bani va trebui să plătească senatoarea

„Se vor provoca infectari masive. Asta este din sistem, vor fi infectari masive si vor da vina pe noi care iesim la proteste, in al doilea rand pe medicii. Flavia Grosan, de exemplu”, a mai declarat Diana Sosoaca. Intrebata daca nu crede ca merge prea departe cu scenariile, Diana Sosoaca a declarat in emisiunea lui Victor Ciutacu: „Nu e nicio supozitie, mi s-a zis din interior. Da, de la oameni din servicii. Cine va scapa bine, cine nu, nu. S-au distrus niste contracte de sute de mil de euro. Discutam de bani, aici e problema. Eu ce va spun, ca este genocid!”.

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din AUR, este „campioana la amenzi” a spus luni dimineață ministrul de interne, după noile sancțiuni primite de aceasta pentru participarea la manifestațiile anti-restricții din acest weekend.

Astfel, senatoarea Diana Șoșoacă a primit trei amenzi după participarea la protestele anti-mască și anti-restricții de sâmbătă, din București. Jandarmeria Capitalei a emis pe numele parlamentarului independent sancțiuni în valoare totală de 4.500 de lei, câte 1.500 pentru participarea la fiecare dintre cele trei proteste – de la Piața Victoriei, din Parcul Izvor și de la Palatul Cotroceni, fără mască, fără a păstra distanța de siguranță față de alți participanți și fără a respecta limita de 100 de participanți.