Diana Şoşoacă: „Eu am avut o educație mai mult spartană, aveam nevoie doar de 2-3 ore pe noapte să dorm și în rest eram bombă”

Diana Şoşoacă este un politician atipic, care iese în evidenţă şi după ce a fost demisă din AUR. Senatoarea a povestit recent despre copilăria ei.

02 ian. 2023, 09:52
Diana Şoşoacă: „Eu am avut o educație mai mult spartană, aveam nevoie doar de 2-3 ore pe noapte să dorm și în rest eram bombă”
ANAF a început executarea silită a senatoarei Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă a povestit despre viața sa de familie, atât din perspectiva sa de mamă, dar și-a amintit și de educația pe care a primit-o ea pe când era copil: „Eu am avut o educație mai mult spartană dată de bunicul meu care fusese pe front. Am avut un program foarte bine delimitat, eram un copil cu o energie interminabilă, aveam nevoie doar de 2-3 ore pe noapte să dorm și în rest eram bombă.

Ambasada Rusiei a trimis cadouri de Craciun la Parlament. Diana Şoşoacă şi o parlamentară fostă în AUR au fost pe placul Moşului de la Kremlin: „Dacă e o bombă, o deschid în plen”

Copiii mei au ieșit la fel, evident. Băiatul meu a fost un copil problema, să zic, la grădiniță și la școală în sensul că avea foarte multă energie, foarte independent, un copil care aștepta să i se explice de ce i ceri să facă un anume lucru și de ce trebuie să-l pedepsești dacă nu-l face. Lucrând cu copiii am observat că aceste generații după 90 sunt exact același tipar, nu mai ascultă cum ascultăm noi.

Că mama, în primul rând am fost prietenă cu copiii mei dar nu le-am permis să treacă de acel respect pe care trebuie să-l acorzi părinților.

Poate n-am fost o mama perfectă, dar atunci când copiii mei au avut nevoie de mine, am fost lângă ei”, povestește Diana Șoșoacă.

Dezvaluiri socante. Cum ii hartuieste statul paralel familia senatoarei Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă a povestit în lacrimi despre moartea bunicii sale, dar și despre cum a trebuit să își mute fata la altă școală, din cauza presiunii sistemului.

Copii mei suferă foarte mult, Andrei a suferit după ce m-am dus în vizită la SRI și SIE, i-au înscenat consum de alcool. Nu i se arătat etilotestul, nici înainte nici după, l-au rugat să nu meargă la IML, ei știau că sunt la Iași. Din cauza mea nu a mai fost primit la lot. Cel mai mult a avut de suferit Theis, ea era la școală de stat, am fost chemată și am fost rugată să o mut pentru că nu putem să îi asigurăm protecție, nu vă putem spune, dar luați-o, mi s-a spus”, a declarat senatoarea.

Senatoarea a vorbit și despre relația specială avută cu bunica.

„Relația mea cu bunica mea, nu există la nimeni, am fost două suflete pereche. Nu am întâlnit persoană cu putere de luptă pentru familia ei la nimeni. S-au împlinit 6 ani de când murit”, a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea PLUS.

Diana Şoşoacă, DETALII despre momentul cand a fost DATA AFARA din partid: ,,Am fost cea mai atacata femeie, cel mai atacat politician

„Îmi pare rău că nu m-ați ascultat atunci. Eu nu am spus nimic din opiniile mele. Atunci eu am intrat pe EMA (Agenția Europeană pentru Medicamente) și am scormonit și am văzut rezulatele testelor făcute până atunci pe oameni cobai. Nu au fost respectate dispozițiile legale pentru autorizarea vaccinului. Erau mii de efecte adverse la femei. Eu citam efectele adverse pe pe site-ul EMA. (…)

Am încercat să vorbesc la Parlament. Mi s-a oprit microfonul de către fostul meu coleg de partid care era secretar la acea vreme, apoi, într-o oră m-au dat afară din partid. (…)

Diana Şoşoacă, acuzaţii incendiare la adresa Ungariei, după veto-ul Austriei pentru aderarea României la Schengen: „Se comportă ca şi cum imperiul austro-ungar s-ar putea reconstrui. Uitaţi-vă cum se face o maghiarizare forţată”

Toate atacurile au afectat copiii mei. Am fost cea mai atacată femeie, cel mai atacat politician”, a spus Diana Șoșoacă, marți, în emisiunea Culisele Statului Paralel.

„Din 2020 am făcut ceea ce trebuia să facă un avocat. Sunt zeci, dacă nu sute, de plângeri penale pe care le-am făcut. 600 de persoane au depus plângeri penale pentru cazuri din pandemie”, a spus Diana Șoșoacă.