Diana Şoşoacă face acuzaţii grave: „Poliţia şi Jandarmeria au ordin să provoace”

Senatoarea-protestatară Diana Şoşoacă a făcut o serie de afirmaţii incendiare pe Facebook, acuzând Poliţia şi Jandarmeria că au ordin să-i provoace pe oamenii care ies în stradă pentru a riposta cu forţă disproporţionată.

29 mart. 2021, 11:47
Diana Şoşoacă face acuzaţii grave: „Poliţia şi Jandarmeria au ordin să provoace”

Diana Şoşoacă a mai afirmat că forţele de ordine au fost înarmate cu muniţie în exces şi a făcut apel la Armată să se alăture populaţiei şi să-i apere pe protestatari de Poliţie şi Jandarmerie.

„Rog armata să se alăture poporului român și să ne apere împotriva abuzurilor poliției și jandarmeriei. În acest moment, Guvernul României trebuie demis. Țara trebuie condusă de un guvern de uniune națională, format din profesioniști, din tehnocrați”, spune Diana Șoșoacă.

„Ați fost destul de inteligenți ca să vă retrageți șlehtele de polițiști și jandarmi de pe stradă și să le luați toată muniția aia. Ce era cu toată muniția aia? Pentru ce a trebuit să înarmați în halul ăsta polițiștii și jandarmii?”, a mai spus senatoarea.

„Vă rog frumos, nu recurgeți la violență! Chiar dacă politiștii și jandarmii vă provoacă. Au ordin să vă provoace”, a mai spus Șoșoacă, conform Realitatea.net.

Diana Şoşoacă: „Cât de proşti sunteţi? Nu vă e ruşine să trăţi în halul ăsta?”

Șosoacă spune că limitarea mobilității nu poate fi impusă și asta pentru că Guvernul nu-i poate aresta la domiciliu pe oameni.

”Ieșiți că, dacă nu, ne omoară pe toți și ne îngroapă în saci în groapa comună. Ăsta e viitorul nostru. Le rup legile în față și îi bag în pușcărie! Veniți! Îi chem pe protestatari în Parlament și să vorbească acolo. Raed Arafat, nici nu meriți să ți se zică ”domnule” la ce mizerii ai făcut în România. Nu vă mai lăsați prostiți, nu mai faceți teste PCR, nu vă poate obliga nimeni. Faceți plângeri penale pentru polițiști, judecători, toți cei care v-au distrus. Nu o să mai aveți bani să vă plătiți casa, mașina, mâncarea. Fără poziția ghiocel, la luptă pentru România și români!

Ieșiți și solicitați schimbarea Guvernului. Cum să spui tu că un mort îți dă ție COVID? Care e baza științifică? Cât de proști sunteți! Cum e posibil să fiți prostiți în halul ăsta? Cât de sclavi puteți să fiți? Nu vă e rușine de copiii voștri? Ieșiți în stradă și militați. Faceți plângeri penale. Refuzați testarea de COVID, stați în țară. Nu aveți creier să gândiți? Cum e posibil să acceptați?

Nu se poate! Ăsta e poporul român care se trage din geto-daci? Nu vă e rușine să trăiți în halul ăsta, închiși în casă, ca proștii? Sunt peste 2 milioane de viruși în aer. Cât de bătuți în cap sunteți? Ce aveți, mă? Sunteți orbi, sunteți surzi? Cum puteți să rezistați să vedeți mizeria care se întâmplă? Cinste celor care ați luat atitudine! Mă înclin vouă. Cinste medicilor și asistentelor care au spus adevărul. Rușine celorlalți!”, a mai spus Diana Șoșoască urmăritorilor săi.”, a transmis Șoșoacă printr-un video postat pe Facebook.

Citeşte şi: VIDEO Raed Arafat, prima reacţie după protestele de duminică noaptea. Ce spune despre demisie