VIDEO Raed Arafat, prima reacţie după protestele de duminică noaptea. Ce spune despre demisie

Mii de români au ieşit, duminică noapte, pe străzi în Bucureşti şi alte oraşe. Participanţii la protestul spontan nu au purtat măşti şi au scandat lozinci anti-guvernamentale şi împotriva restricţiilor. Manifestanţii au cerut, de asemenea, demisia lui Raed Arafat.

29 mart. 2021, 10:25
VIDEO Raed Arafat, prima reacţie după protestele de duminică noaptea. Ce spune despre demisie

Raed Arafat a ajuns luni dimineaţă la sediul Ministerului de Interne. A fost prima apariţie publică a şefului DSU după protestele de duminică noaptea, în care oamenii i-au cerut demisia.

Întrebat ce părere are despre protestele de noaptea trecută din România, că oamenii i-au cerut demisia, Raed Arafat a răspuns: „nu am o părere”.

De la MAI, Raed Arafat a plecat de urgenţă la Parlament, unde are loc ședința PNL. Premierul Florin Cîţu vrea să discute cu secretarul de stat după protestele de noaptea trecută.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Traian Băsescu, despre protestele din țară: „Unde sunt premierul și președintele? S-au ascuns și îl lasă pe Arafat. Asta e lașitatea politicienilor!”

 

Proteste de amploare faţă de noile restricţii. Oamenii anunţă că ies, din nou, în stradă

Noi proteste sunt anunţate, luni, în toată ţara. Românii sunt nemuţumiţi de noile restricţii impuse de autorităţi pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de coronavirus.

George Simion îi îndeamnă pe români să se adune, luni, în faţa sediilor prefecturilor din oraşele în care locuiesc pentru a protesta faţă de noile restricţii impuse de autorităţi.

„Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricțiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă. Mâine la ora 5 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR.

Citeşte şi: Restricţii ca în starea de urgenţă. Pentru ce mai poţi ieşi din casă după ora 20. Ce trebuie bifat în DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE