Diana Şoşoacă ieşire furibundă după scandalul din coaliţie: USR dacă vrea sprijin să mă pună premier şi să îl suspende pe Iohannis! – EXCLUSIV

Diana Şoşoacă a răbufnit după scandalul din coaliţia de guvernare generat de remanierea lui Stelian Ion din fruntea Ministerului Justiţiei.

02 sept. 2021, 17:03
Diana Şoşoacă ieşire furibundă după scandalul din coaliţie: USR dacă vrea sprijin să mă pună premier şi să îl suspende pe Iohannis! – EXCLUSIV

Diana Şoşoacă ieşire furibundă după scandalul din coaliţie. Parlamentarul independent spune că dacă USR PLUS  vrea sprijinul ei să îl suspende pe preşedintele Iohannis şi să o pună pe ea în funcţia de premier.

Diana Şoşoacă ieşire furibundă după scandalul din coaliţie. Ce spune parlamentarul independent

„Au pierdut o funcţie şi bani. Ministerul Justiţiei e căpuşat de seriviciile secrete şi nu doar cele românşti. Avem injustiţie nu justiţie. Mă întreb de ce acum Cîţu nu mai e bun, când în urmă cu câteva luni era cel mai bun. Nu au ştiu pe mine cum să mă împroaşte cu noroi şi acum vin să îmi ceară să scot oamenii în stradă. Fac un apel la români. Să nu iasă în stradă românii pentru aceşti neomarxişti.

Eu sunt noul tip de politician. Sun omul care vin din popopor. Dacă vor sprijinul meu, suspendarea preşedintelui şi alegeri anticipate. Când o să am încredere în ei? Numiţi-mă pe mine premier şi vin cu toţi specialiştii.

Stelian Ion a făcut avocatura de ruşine. Vor să scoată SIIJ ca să o acopere pe Codruţa Kovesi. ACum fac caz că scot un ministru. Au sădit doar teroare şi dezastru. De ce nu au sărit useriştii când Cîţu a împrumutat atât. Pe seama a ce date am internat noi oameni? Arafat cere prin intermediul USR să angajeze peste 15.000 de oameni.

George Simion a anunţat că este posibil ca AUR să depună împreună cu USR-PLUS moţiunea de cenzură împotriva premierului în cursul zilei de luni. Acesta a precizat că s-au strâns sufieciente semnături pentru ca Florin Cîţu să plece cât mai repede de la Guvern.

George Simion susţine că este nevoie de o opoziţie hotărâtă pentru ca Guvernul Cîţu să pice. Liderul AUR a declarat că sunt sunt suficiente semnături pentru ca Florin Cîţu să plece din fruntea guvernului.

„E nevoie de o opoziție hotărâtă. Dacă USR vor să treacă în opoziție, apreciez poziția lor. Acum zece minute am avut o discuție cu domnul Moșteanu în sensul de a strânge semnături de la cei care vor să îl vadă plecat pe domnul Cîțu. Ce contează textul? E o aberație. E nevoie de o moțiune comună a tuturor celor care vor să plece Guvernul Cîțu. AUR are 42 de moțiuni, USR are 80 și PSD are 160. Sunt destule semnături ca moțiunea să treacă, da nu știu cine se află în spate. Mi se pare ca aici e vorba de influenta pe care o are Klaus Iohannis asupra unor partide. Lunea viitoare, la primul Birou Permanent, ar putea fi depusa motiunea. Hai să ne punem toți semnătura pe moțiune. Florin Cîţu trebuie să plece.”, a declarat liderul AUR.

Citeşte şi: USR PLUS anunţă negocieri cu AUR pentru o moţiune de cenzură. Moşteanu: Împreună avem 122 de semnături / Cerem şedinţă a coaliţiei