Diana Șoșoacă îl atacă din nou pe Iohannis: ”E vândut altor puteri. NATO are alte interese, care merg spre Marea Neagră”

După rotativa guvernamentală, prilej pentru un nou scandal în Parlament, Diana Șoșoacă este convinsă că președintele Klaus Iohannis servește interese străie în România, părere pe care o exprimă privitor la toți politicienii, din toate partidele, de altfel.
Mircea Filipescu
19 iun. 2023, 11:06
Diana Șoșoacă îl atacă din nou pe Iohannis: ”E vândut altor puteri. NATO are alte interese, care merg spre Marea Neagră”

Diana Șoșoacă susține că președintele Klaus Iohannis este manevrat de serviciile secrete și că acesta ar servi interesele NATO, care ar avea mai multă legătură cu Marea Neagră (n.r. probabil referitor resursele de gaze naturale) decât cu apărarea.

„Ei nu vor fi reprezentanţi ai poporului român, lor le este frică de poporul român. În momentul în care îţi e frică de oamenii pe care tu îi reprezenti, nu poţi să-i reprezenti. Trebuie să-i iubeşti pe toţi cu bune şi cu rele. Viaţa mea la senat va fi cu amenzi şi tăiat din salariu, 1 minut ai de vorbit, la un minut îţi închid microfonul. Vine anul electoral, ştiu unde să lovească. Avem în Guvern două mimoze care sunt susţinute de Iohannis. În ultimul timp, oamenii politici mi-au expus puterea pe care o are mutul de la Cotroceni, Klaus Iohannis.

Pe mine mă interesează judecăţile de valoare ale lui şi ce face pentru România. Din păcate, Iohannis este vândut altor puteri, nu are niciun interes pentru România. El nu este român, este că naţionalitate, dar nu înseamnă că te dai cu celelalte ţări indiferent ce-ţi comandă. Tu ţii hăţurile Serviciilor Secrete, dar ele îl conduc pe el. Noi nu mai avem stat, este un stat ocupat şi de trupe străine”, a transmis Diana Șoșoacă, la BZI.

Diana Șoșoacă a spus și ce părere are despre noul ministru al Culturii, Raluca Turcan. Senatorul de Iași consideră că fostul ministru al Muncii este „pupila” lui Klaus Iohannis și nu are ce căuta la cârma acestui minister din cauza faptului că nu are cunoștinte.

Citește și: Ion Cristoiu aruncă bomba pe scena politică: ”Marcel Ciolacu poate câștiga prezidențialele”. Ce condiție ar trebui să îndeplinească șeful PSD

„Avem multe armate cantonate în România. Noi suntem o ţară ocupată pentru că noi am semnat. Nu avem niciun avantaj, ne-am vândut tara pe nimic. Noi plătim bani grei şi îi provocăm şi pe ruşi. NATO are alte interese decât România. Se duc spre Marea Neagră, interesul este şi al Rusiei, acolo va începe dezastrul. Să ai ca ministru al Culturii pe Raluca Turcan este apogeul imposturii. Este o bătaie de joc la adresa tuturor oamenilor de cultură din România.

Nu am nimic cu doamna Turcan. Am cunoscut-o personal când am mers la mineri în 2021, m-a primit, îi mulţumesc, eu am rugat-o să mă asculte că era vorba de interesul minerilor. Oamenii aceia şi-au primit toate drepturile atunci, şi-a notat 8 pagini. A fost un om deschis şi a vrut să înţeleagă ce am vrut să-i spun. Şi-a dat şi masca jos. Nu are ce căuta la Cultură, nu are pregătirea necesară. La Cultură pui un om de cultură, care nu are legătură cu politica. Cel de la Cultură trebuie să fie în directă legătură cu cel de la Educaţie. Ministerul Culturii poate ajuta la dezvoltarea învăţământului. Prin cultură se creează principii naţionaliste”, a conchis președintele S.O.S. România.

Citește și: Victor Ponta, agresat în aeroport de un fan Iohannis. Reacția fostului premier: „L-am trimis la AUR, tot am făcut un lucru bun” | EXCLUSIV

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Caniculă în România. ANM anunță ce temperaturi vor fi până la jumătatea lunii iunie
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Impozitare la nunți și botezuri. Ce obligații vor avea românii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova, despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
Capital.ro
UNGARIA se zdruncină din temelii. Se pregătește opțiunea NUCLEARĂ
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'