Diana Şoşoacă în dialog cu Dan Bittman: „Mă îngropam în zăpadă. Mi-a prins bine, aşa m-am călit”

Senatorul Diana Şoşoacă a fost invitata lui Dan Bittman într-o discuţie lungă de trei ore, pe care solistul Holograf o va publica în format video, în trei părţi, joi, vineri şi sâmbătă.

28 apr. 2021, 21:36
Diana Şoşoacă în dialog cu Dan Bittman: „Mă îngropam în zăpadă. Mi-a prins bine, aşa m-am călit”

Diana Şoşoacă a povestit cum se antrena cu tatăl ei, ce sporturi a făcut şi cum se descurca atunci când, târziu în noapte, mama ei îi închidea lumina ca să se culce, pentru că altfel nu se oprea din citit.

„Tata avea urmatorul tratament: dimineata la ora 6:30 ma trezea, mancarea era oua crude cu lapte de capra dupa care ne duceam la rau si trebuia sa am doua ore de inot in apa aceea.

Iarna era si mai rau. Tata intotdeauna se ingropa in zapada. Isi cronometra cat de mult poate rezista si asta a facut si cu mine de cateva ori. Eu m-am calit si mi-a prins foarte bine.

A facut si foarte mult sport la viata mea. Atletism fond, 5000. Am rezistență. Am facut si balet si gimnastica. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama imi inchidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanterna. Ia lanterna asta si citeste dupa ce iti inchidea fiica-mea lumina.”, a declarat Diana Şoşoacă într-un interviu maraton cu Dan Bittman.

Solistul, la rândul său un aprig contestatar al măsurilor şi restricţiilor impuse de autorităţi în lupta cu Covid, a povestit cum a fost experienţa discuţiei cu omul politic cu cea mai rapidă ascensiune din ultimii ani.

„Trei ore superbe. Trei ore miraculoase chiar. E un partener, as mai fi stat inca trei.oarte interesant, o femeie darza, o femeie cu, nu stiu daca pot sa spun, dar pentru ca suntem la un podcast o sa spun: o femeie cu cojones. O femeie cu mult curaj, asumata, mi-as fi dorit ca multi dintre ldierii Roamniei sa fie asa, sa fie asumati. Ea e mai mult pentru lucruri bune. E fascinant. Are foarte multe de povestit.

„Diana Şoşoacă este o persoană complexă, asumată, iar cei care aruncă cu noroi în ea îşi fac lor o imagine proastă”

Am luat-o de la inceput, de la copilarie, educatie, parinti, mama, tata. A facut mult sport, era baietoasa inca de mica si dupa aceea, usor-usor, cum s-a construit toata nebunia asta. Cum a ajuns fara sa vrea in partidul asta, ca sotul ei a pus bazele partidului. Ce intentioneaza sa faca acum. E foarte interesanta si am stiut lucrul acesta. Pe langa faptul ca lumea o judecata pentru cum se exprima, se pare ca in Romania trebuie sa existe si un astfel de mod de a comunica, pentru ca altfel, daca esti foarte dragut asa si foarte sensibilos nu ajungi unde trebuie, ori ea e o femeie darza, care stie sa-si exprime punctul de vedere.

În Romania avem asa, cred ca e o boala a noastra, misoginismul. Orice femeie e mai desteapta trebuie calcata pe cap. Jignitul, iar. Jignirile pe mici deficiente fizice. Vreau sa se termine odata in societatea romaneasca cu tipul asta de dialog. Gen CTP. CTP in furie cand isi pierde cunostinta.

Asta mi-am dorit, sa o vad pe Diana Sosoaca asa cum este ea. Este o persoana complexa, de aceea cei care o porcaiesc si dau cu noroi isi fac o proasta imagine lor. Ea e asumata.”, a spus Dan Bittman.

Citeşte şi: Emanuel Ungureanu (USR) cere DNA să ancheteze un parlamentar PNL: „Este capul mafiei de la Apele Române”