Diana Şoşoacă, ipoteză bombă în scandalul arestării lui Florin Cîţu: Tot acest scandal vine de la domnul Ciucă, pe care mulți îl vor premier

Diana Șoșoacă aruncă bomba în scandalul conducerii sub influența alcoolului a premierului Florin Cîțu în Statele Unite. Aceasta susține că atacul a venit din partea generalului Ciucă, pe care mulți îl vor premier.

13 aug. 2021, 11:12
Diana Şoşoacă, ipoteză bombă în scandalul arestării lui Florin Cîţu: Tot acest scandal vine de la domnul Ciucă, pe care mulți îl vor premier

Diana Şoşoacă a declarat că dezvăluirea privind arestarea lui Florin Cîţu în SUA în urmă cu 20 de ani a fost făcută abia acum pentru a-i servi lui Nicolae Ciucă, ministrul Apărării în guvernul liberal, pe care mulţi şi l-ar dori premier.

„Daca era așa o bagatelă, de ce nu a trecut-o în niciuna dintre declarațiile sale. Din câte am discutat cu niște colegi, nu există, în privința acestei infracfțiuni, instituția asta a iertării pe care o avem noi. Nu există reabilitare pentru această infracțiune. Ceea ce înseamnă că această faptă încă există în cazier. De ce nu a declarat? Îmi dau seama de unde are acele halucinații, de când ne spunea ce bine o duc românii. Nu cred că e vorba doar de alcool și cred că ce scrie presa e adevărat. Ieri l-am auzit că românii o duc așa de bine și că avem salarii de 3.000 de euro și au început să se înmulțească. Nu cred ca i-a facut-o Orban, cred că tot acest scandal vine de la domnul Ciucă. În luptele de acaparare a Pieței Victoria există niște așa-ziși domni revolutionari care îl vor pe Ciucă premier. Sunt vreo 3 grupări, dintre care una, care e cea mai incisivă, îl vrea pe Ciucă premier. Există un personaj, venit din străinătate, care i-a cerut lui Iohannis să-l pună pe Ciucă premier. O să vedeți peste o săptămănă despre ce este vorba.

Citeşte şi: Renate Weber, primită cu aplauze în faţa instituţiei Avocatului Poporului. Diana Şoşoacă şi zeci de susţinători i-au scandat numele: „Renate, nu uita! Noi suntem de partea ta!”

Președintele Iohannis este obligat să vină cu o declarație în acest scandal. Mă întreb oare dacă este posibil să fi fost șantajat Cîțu astfel încât să fi dus împrumuturile țării la 52% din PIB? Ne-am împrumutat în 8 luni cât n-am făcut-o în 31 de ani.

Când o să ajungem să conducem noi România și vom schimba procurorii, atunci va ajunge Cîțu la pușcărie. S-a tot susținut fără penali în funcții politice. El este susținut de cei care nu mai voiau „ciuma roșie”. Dragnea nu a putut ocupa funcția de premier, pentru că avea condamnare cu suspendare, iar toată lumea acuză fără penali în funcții publice.

Avem o gravă problemă cu clasa politică, slab pregătită și coruptă.

Avem mulți oameni care au votat PNL pe sloganul fără penali în funcție, deci nu înțeleg cum un partid istoric nu are un candidat curat. (…) Nu înțeleg de ce nu se autosesizează Parchetul General, pentru că avem un premier infractor. Toate deciziile lui și actele semnate sunt lovite de nulitate. (…) PSD doarme și i-a adus pe liberali la conducere, prin promiscuitatea partidului”, a declarat Diana Șoșoacă, la Realitatea PLUS.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă s-a dat în spectacol în Parlament. Luat la rost de senatoare, Ludovic Orban i-a tăiat microfonul. „Vă bateți joc! Voi ați încălcat Constituția” VIDEO