Diana Şoşoacă, ironizată la iUmor. Cum a fost „vaccinată” pentru a obţine certificatul. „Verde nu am, dar am unul roz foarte drăguț” VIDEO

Diana Şoşoacă a devenit subiect de parodie la emisiunea iUmor. Pentru că nu vrea nici un ruptul capului să facă vaccinul împotriva COVID-19, senatoarea a apelat la serviciile unui "veterinar" pentru aşa zisă alternativă numai de ea ştiută.

02 mai 2022, 11:37
Diana Şoşoacă, ironizată la iUmor. Cum a fost „vaccinată” pentru a obţine certificatul. „Verde nu am, dar am unul roz foarte drăguț” VIDEO

Actriţa Claudia Susanu a intrat în rolul senatoarei Diana Şoşoacă care a devenit personaj într-un stand-up de senzaţie la emisiunea iUmor.

Claudia, în rolul lui Şoşoacă, a mers la veterinar pentru vaccin. Încă de la bun început, medicul a întrebat-o dacă e sigură că e în locul potrivit. Şoşoacă i-a spus să simte că turbează.

„Păi ce să faceți? Antirabicul?”, a întrebat doctorița, potrivit A1.

Citeşte şi: Apartamentul Dianei Şoşoacă, atacat cu ouă. Senatoarea a depus plângere la Poliţie

Diana Şoşoacă, ironizată la iUmor. „Dacă tot ne-au pus ăștia să purtăm botniță, măcar să facem și antirabicul”

Cunoscută opozantă a vaccinării anti-COVID, Şoşoacă a venit la veterinar pentru un alt ser.

„Dacă tot ne-au pus ăștia să purtăm botniță, măcar să facem și antirabicul”, a zis Claudia Susanu.

“Dar nu e pentru oameni”, i-a răspuns „medicul veterinar”.

Până la urmă, doamna doctor a fost de acord să îi facă vaccinul, dar Diana Șoșoacă a spus că vrea să facă acest vaccin la chiuvetă.

„Nu mai înțeleg. Vi-l fac sau nu?”, a spus nedumerită „doctoriţa”.

Diana Șoșoacă a reiterat că refuză să facă vaccinul anti-Covid, însă a întrebat dacă certificat verde.

“Verde nu am, dar am un certificate roz foarte drăguț. O să vă placă”, i-a spus cea care a interpretat rolul medicului veterinar.

Mihai Bendeac a lăudat-o pe Claudia Susanu pentru rolul ei și a spus că I se potrivește mănușă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, postări HALUCINANTE înainte discursului lui Zelenski din Parlamentul României: „Acest cetăţean ucrainean s-a pripăşit printr-un buncăr din Braşov. Odată ce l-ai invitat pe Zelenski, trebuie să-l inviţi şi pe Putin!”