Diana Şoşoacă, la protestul faţă de vaccinarea copiilor anti-COVID. „Le cer guvernanţilor să ia labele de pe copiii noştri”

Zeci de oameni s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în semn de protest faţă de purtarea măştii în şcoli şi de vaccinarea copiilor împotriva COVID-19 . Printre ei s-a aflat şi Diana Şoşoacă, senatoarea care a lansat un atac virulent la adresa guvernanţilor.

11 sept. 2021, 17:53
Diana Şoşoacă, la protestul faţă de vaccinarea copiilor anti-COVID. „Le cer guvernanţilor să ia labele de pe copiii noştri”

Diana Şoşoacă a declarat, sâmbătă, în direct la România Tv, că şcoala nu trebuie să devină „un lagăr de exterminare a copiilor”.

„Le cer guvernanţilor să ia labele de pe copiii noştri. Vaccinarea anti-COVID-19 înseamnă moartea copiilor noştri. Există atâtea cazuri letale la aceşti copii încât şcoala nu are ce căuta să devină un lagăr de exterminare a copiilor.

Încetaţi odată cu abuzul psiho-emoţional! Copiii trebuie să meargă la şcoală într-un cadru normal, plin de frumuseţe, căldură şi linişte, nu cu botniţă astfel încât să nu vezi exprimarea profesorului.

Nu cu distanţarea atunci când profesorul ar trebui să fie alături de tine să te iubească, nu cu ameninţarea unor acte medicale care încalcă Convenţia de la Oviedo, Codul de la Nuremberg şi legea 46/2003

Ruşine să vă fie Cîmpeanu, Cîţule, Arafat! Criminalii acestei ţări cu Iohannis în frunte!”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Citeşte şi: Noi RESTRICȚII în două localități aflate lângă București. Intră în vigoare de ASTĂZI

Diana Şoşoacă: „Copiii sunt abuzaţi psiho-emoţional. Consideră şcoala un fel de puşcărie”

„Psihologii, inclusiv cei din România, au făcut un raport cu privire la experimentul COVID-19 de un an şi jumătate asupra copiilor. Copiii sunt abuzaţi psiho-emoţional. Copiii nu mai au iubire faţă de şcoală, nu mai doresc să meargă la şcoală, şi-au pierdut încrederea nu numai în actul educaţional. Şi-au pierdut încrederea în profesori, în învăţători. Consideră acest cadru instituţionalizat un fel de puşcărie pentru că s-au fondat premisele închisorii în şcoli.

Aceşti copii au probleme grave de respiraţie pentru că la sport au făcut sportul cu botniţă. Pentru ce?

Aţi văzut că în Guvern, în Parlament, în toate instituţiile, nimeni nu poartă mască! N-am văzut un parlamentar cu mască în interiorul Parlamentului României. N-am văzut în nicio instituţie, nici de Poliţie, nici de DGASPC vreun om care să poartă mască!

De ce ne traumatizaţi copiii? Psihologii spun foarte clar: e un caz de îngenunchere, de abuz psiho-emoţional, prin care copiii sunt învăţaţi că sunt nişte sclavi, că trebuie să fie controlaţi, că trebuie să răspundă la ordine şi sunt nişte chestii minuscule care nu contează!”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Mai mult, senatoarea independentă de Iaşi a acuzat autorităţile că au încălcat legea pe motiv că au emis ordine în domeniul Educaţiei fără a colabora cu părinţii.

„Orice ordin se ia numai în colaborare cu părinţii, părinții sunt factori decizionali în factorul de învăţământ. S-a încălcat grav legislaţia României cu privire la învăţământ şi la protejarea copiilor”, a mai precizat Şoşoacă.

Protestatarii cărora li s-a alăturat Diana Şoşoacă s-au adunat în Piaţa Universităţii. Ei vor să plece în marş spre sediul Ministerului Sănătăţii, Ministerului Educaţiei şi să-şi strige nemulțumirile în faţa Guvernului.

Citeşte şi: Şcoli închise încă din prima zi în 12 localităţi. Previziunile ministrului Cîmpeanu despre noul an şcolar