Diana Şoşoacă lămureşte problema condamnării la moarte a lui Arafat. Senatoarea face noi declaraţii incendiare: Serviciile lui nu prea îl informează corect

Diana Şoşoacă vine cu noi declaraţii după ce Raed Arafat a răspuns acuzaţiilor pe care senatoarea independentă i le-a adus în urmă cu ceva timp.

16 mart. 2021, 21:19
Diana Şoşoacă lămureşte problema condamnării la moarte a lui Arafat. Senatoarea face noi declaraţii incendiare: Serviciile lui nu prea îl informează corect

Diana Şoşoacă lămureşte problema condamnării la moarte a lui Arafat.  Şoşoacă spune că Arafat nu a avut niciodată bărbăţia de a vorbi cu ea faţă în faţă, însă se bucură că în sfârşit şeful DSU a avut o reacţie la acuzaţiile care i-au fost aduse

Diana Şoşoacă lămureşte problema condamnării la moarte a lui Arafat. Senatoarea face noi declaraţii incendiare

„Da, mă bucur că în sfârşit el a avut o reacţie. Am crezut că e impasibil, inodor, incolor. Văd că există ceva care să răspundă. Serviciile lui nu prea îl informează corect. Acea ştire cu condamnarea lui la moarte circulă de cinci ani. Am văzut că vorbeşte de el la persoana a III-a, cred că se trage de la ţara lui, pentru că la noi doar narcisiştii vorbesc aşa. Ar fi fost mult mai salutar dacă Arafat ar fi răspuns poporului român acuzaţiilor care i-au fost aduse.

El nu a răspuns niciodată la acuzaţiile care se fac în presă. E bine că a răspuns acum. Se pare că el, nu ştiu cum şi-a luat examenul de cetăţenie pentru limba română pentru că spune doamna senatoare în loc de doamna senator. Eu doresc să se respecte limba română.

Nu în ultimul rând, el ar trebui să se mai abţină din a mai discuta cu mine din această problemă, mai ales că abuzează, el fiind doar un simplu secretar de stat. Când va înţelege subtilităţile legislaţiei române atunci voi mai discuta cu ei. El nu a avut bărbăţia de a discuta cu mine în faţă. Mi-ar plăcea să discutăm despre crimele şi ororile din sistemul sanitar şi protocoalele pe care le-a impus, chiar dacă au venit din UE. Am exportat toate minţile exportate şi uitaţi cine a ajuns să ne conducă. Îl avem pe domnul Arafat care nu prezintă nicăieri diploma de BAC şi diploma de specilizare, poate tocmai de aceeea e în ministerul de stat. „, a spus Diana Şoşoacă, la România TV.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a venit cu o replică pentru Diana Șoșoacă, după ce senatoarea independentă a spus despre acesta că ar fi condamnat la moarte.

Luni seara, secretarul de stat din MAI, a anunțat că este ținta unor fake-news-uri, printre care și cel propagat de ”o doamnă senatoare” (n.r., referindu-se la Diana Șoșoacă), care a declarat că acesta ar fi ”condamnat la moarte în țara lui”.

Medicul infirmă cu fermitate aceste informații, despre care spune că nu a auzit niciodată și ar fi doar atacuri la adresa sa și a instituției pe care o conduce, DSU.

La mijlocul săptămânii trecute, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut acuzații grave despre Raed Arafat. Avocata spunea că șeful DSU ”este condamnat la moarte”.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: „Raed Arafat este artizanul distrugerii României”


loading...
Partenerii noștri