Diana Şoşoacă: „Raed Arafat este artizanul distrugerii României”

Diana Şoşoacă a lansat un nou atac la adresa lui Raed Arafat. Senatoarea AUR îl acuză pe şeful DSU că este artizanul distrugerii României. Şoşoacă a făcut această afirmaţie în contextul în care mai multe vedete au fost amendate după ce au chefuit în weekend în localurile din Capitală.

07 feb. 2021, 15:54
Diana Şoşoacă: „Raed Arafat este artizanul distrugerii României”
Diana Şoşoacă: "Raed Arafat este artizanul distrugerii României"

Diana Şoşoacă a intrat în direct la România Tv şi a lansat un nou atac la adresa lui Raed Arafat. Întrebată cum comentează faptul că mai multe vedete au petrecut în weekend în localurile din Capitală, senatoarea AUR a spus că se bucură că ea a dat startul normalităţii în România.

Reamintim că şi aceasta s-a distrat într-un restaurant din Iaşi, la o petrecere organizată în cinstea soţului său. Senatoarea a postat şi un filmuleţ LIVE pe Facebook, în care atât ea, cât şi cei prezenţi, nu purtau mască de protecţie.

Citeşte şi EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

Diana Şoşoacă: „Mă bucur ca am dat startul României normale”

„Mă bucur ca am dat startul României normale, pentru că ceea ce se intamplă acum şi este făcut de autorităţi, în primul rând de cel care este artizanul distrugerii României şi a normalităţii în România, domnul Raed Arafat, este condamnarea normalităţii.

Oamenii trebuie sa inteleaga ca asta nu e o pandemie. Toată Europa este în stradă. Zeci de miloane de oameni solicită normalitate pentru că şi-au dat seama că este o ‘plandemie’, o mascaradă. O boala cu o mortalitate de 0,0 26 la sută nu poate constitui motiv  de pandemie, ci este realizată pentru furtul de bani.

La acest moment, 2 la sută din PIB-ul României este constituit din amenzile date de poliţişti. Le solicit tuturor să nu plătească aceste amenzi, să se ducă în instanţă şi să conteste.

Bucurestiul functionează pe culoare verde, ceea ce inseamnă că se pot organiza petreceri in localuri cu 50 la sută din capacitatea de functionare”, a spus senatoarea AUR la România Tv.

Bianca Drăguşanu şi Adi Minune, evacuaţi de la petrecere. Poliţiştii au spart cheful

Bianca Drăguşanu şi Adi Minune se numără printre vedetele care au sfidat regulile pandmiei şi au petrecut, sâmbătă seară într-o locaţie scumpă din Capitală.

Poliţiştii au descins, sâmbătă seară, la un local din Capitală, acolo unde mai multe vedete participau la un botez de fiţe.

Printre acestea s-au aflat şi fosta soţie a lui Victor Slav şi Adrian Minune. Oamenii legii au spart cheful petrecăreţilor, iar mai multe persoane au fost amendate.

Petreceri cu vedete în capitală, sparte de poliţişti

Nici Antonia, Velea și Puya nu s-au putut distra până dimineață. Polițiștii au descins la 2 noaptea în clubul în care petreceau aceștia, după un apel la 112.

Când au intrat în club, oamenii legii au găsit 32 de persoane. Toți au fost legitimați și scoşi afară, apoi au primit amenzi pentru că nu respectă restricțiile. Puya, Anonia și Alex Velea trebuie să plătească fiecare câte 500 de lei, iar organizatorul petrecerii va plăti 2000 de lei amendă.