Diana Şoşoacă, mesaj şocant pentru un parlamentar al României. „Băi, fetiță, bagă-ți mințile în cap”

Diana Șoșoacă, proaspăt exclusă din AUR, își atacă pe rând foștii colegi. Avocata a pus tunurile pe una dintre parlamentarele AUR, viceliderul grupului partidului de la Senat, Rodica Boancă.

15 feb. 2021, 17:08
Diana Şoşoacă, mesaj şocant pentru un parlamentar al României. „Băi, fetiță, bagă-ți mințile în cap”
Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă, mesaj şocant pentru un parlamentar al României. Avocata s-a dezlănțuit la adresa unei colege parlamentare, căreia nu i-a dat însă numele, într–un live pe Facebook.

Diana Şoşoacă, mesaj şocant pentru un parlamentar al României

„Există acum o madam profesoară, vă arăt mesajele ei ce frumos și plină de admirație, în care îmi dă mie lecții, ea o necunoscătoare de legi. Habar nu are pe ce lume e în Parlament. Băi, fetiță, bagă-ți mințile în cap, du-te mai întâi, fă facultatea de drept cum am făcut-o eu cinci ani, lucrează tu cum am lucrat eu. Și în momentul ăla să ai tu tupeu să-mi faci mie observații, tanti profesoară, care nici nu știi care sunt limitele demnității tale, parlamentare, că de altele nu mai vorbesc. De acum să vorbești cu cei de teapa ta! Și voi toți, ăilalți din partidul ăla!”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Şoşoacă, acuzaţii grave: Se lucrează la un dosar penal băiatului meu. Droguri, băutură, femei, chestii de genul acesta

În acest moment, un singur parlamentar AUR profesor este coleg de Senat cu Diana Șoșoacă, şi anume Rodica Boancă, care a fost aleasă senator de Ialomița și este viceliderul grupului AUR de la Senat. „Nu, nu intru în polemica asta. Dacă vreți vorbim despre educație, despre problemele agriculturii. Cu mii de scuze, cu mare drag discutăm despre altceva, scandalul nu este punctul meu forte”, a declarat Rodica Boancă pentru Libertatea.Diana Şoşoacă a fost abandonată şi de susţinători, după excluderea din AUR: „Românul e un trădător. Nu vă ascundeţi, că aşa este”