Diana Șoșoacă, noi declarații controversate în plenul Parlamentului: „Românii vor fi folosiți drept carne de tun! Este înaltă trădare a României!”

Diana Șoșoacă, senator independent, a vorbit în Parlament în timpul dezbaterii privind declarația despre sprijinul României pentru Ucraina.

07 mart. 2023, 15:23
Diana Șoșoacă, noi declarații controversate în plenul Parlamentului: „Românii vor fi folosiți drept carne de tun! Este înaltă trădare a României!”

Diana Șoșoacă a spus că toate acțiunile din ultima perioadă arată că România a devenit teatru de război și românii vor deveni carne de tun.

Citește și Diana Şoşoacă, despre războiul din Ucraina: „Primii cetăţeni omorâţi pe front au fost de etnie română!”

”Ucraina nu este stat NATO! De ce este România teatru de război, de ce sunt trupe dislocate pe teritoriul României. De ce Spania își trimite trupe pe teritoriul României? În România este teatru de război și în curând românii vor fi folosiți drept carne de tun. Este inacceptabil!

De ce nu își dorește nimeni negocieri de pace? Dacă vorbești despre pace, ești numit putinist. Dacă vorbești despre Ucraina ești numit hitlerist! Nazismul este în floare!

Ceea ce faceți cu teritoriul României este un act de înaltă trădare. Nu sunt nici alături de Ucraina, nici alături de Rusia! Vreau să știu în cât timp timp va veni NATO să apere România, dacă țara noastră va fi atacată! Vor veni în 72 de ore și până atunci ne vom descurca cum putem”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, declarații țicnite: „Cutremurul din Turcia a fost provocat la comandă! Nebunii se joacă de-a Dumnezeu! Toate popoarele lumii să ne ridicăm împreună”

Diana Șoșoacă e deja cunoscută pentru declarațiile sale controversate. Senatoarea a ținut un discurs halucinant în Parlamentul României, intitulat „A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat”.

Diana Șoșoacă a declarat că seismul devastator din Turcia, care a luat viețile a peste 16.000 de oameni, nu a avut cauze naturale. Senatoarea e de părere că seismul a fost provocat “la comandă” de cei deranjați de poziția de neutralitate a președintelui turc Recep Tayyp Erdogan vizavi de războiul din Ucraina.

“De trei ani trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă, fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de injectare cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației, dar repun pe alte făgașuri politica internațională, reașează polii de putere și modifică granițele. Până când am trăit să asistăm și la producerea de cutremure la comandă? În fapt, este un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii, cărora le-a displăcut total faptul că au fost puși la punct de Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei. Mai mult, poziția acestuia de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare putere din punct de vedere militar în cadrul NATO. Poziția sa de a bloca aderarea Suediei la NATO, dar și discursul său la Davos, mai ales și gestul său de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe șvab, nu a rămas fără ecou în lumea dură și rece a conducătorilor lumii.

Însă nimeni nu s-a gândit că va fi nevoie să moară oameni, atâția oameni și într-un mod atât de mișelesc și este doar un avertisment. Pentru că nu era zona cea mai populată a Turciei. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial, armele geologice existând de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza foarte multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică”, a declarat Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.