Diana Şoşoacă, noi declaraţii halucinante: „Politicienii români sunt doar nişte marionete ale imperiului globalist mondial. Dacă li se va spune să arunce România în război, o vor face cu siguranţă”

Înainte să ceară anexarea unor teritorii din vechiul Regat, aflate în prezent în Ucraina, Diana Șoșoacă s-a lansat într-o retorică anti-americană în publicația sârbă Pecat, aceasta acuzând ţările europene şi SUA că ar fi provocat războiul declanşat de Rusia în Ucraina.

22 mart. 2023, 18:58
Diana Şoşoacă, noi declaraţii halucinante: „Politicienii români sunt doar nişte marionete ale imperiului globalist mondial. Dacă li se va spune să arunce România în război, o vor face cu siguranţă”

Diana Șoșoacă vede invazia declanșată de Rusia în Ucraina ca rezultatul unei politici duse de marile puteri care ”caută să cucerească noi teritorii”. Senatorul român vorbește despre un ”imperiu mondial globalist” care dorește să ”divizeze state” și să ”traseze granițe”, instigând permanent la conflict.

Întrebată cine este de vină pentru declanşarea războiului din Ucraina, senatoarea Şoşoacă a oferit răspunsul său obişnuit, care nu mai surprinde.

”Vestul! Au înconjurat Rusia cu baze militare situate pe teritoriul altor state est-europene. Apoi, începând cu anul 2014, au înarmat și transformat Ucraina într-un stat anti-rus”, a declarat Diana Șoșoacă pentru publicația sârbă, potrivit Fanatik.

În cadrul interviului, senatoarea s-a declarat de acord cu o temă folosită intensiv de propaganda rusă, potrivit căreia intenția Statelor Unite este, de fapt, să slăbească Uniunea Europeană și mai ales Germania, prin măsurile luate împotriva Moscovei.

”SUA vrea să-și distrugă concurenții: americanii nu au nevoie de UE. Pentru că avem doar lideri slabi și incompetenți la nivelul Uniunii Europene, ei nu realizează că au comis o sinucidere, nu doar politică ci și economică. UE se dezintegrează, așa cum se va întâmpla și cu NATO. Trăim într-o lume întoarsă pe dos, în care doctrina oficială obligatorie spune că pacea este rea, iar războiul este bun. Eu nu mă supun acestor directive și prefer să risc, spunând adevărul”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu: „Catastrofa se va întâmpla în următoarele două-trei luni. Deţinătoarea unei bombe nucleare nu poate fi învinsă niciodată. Rusia nu poate fi învinsă”

Fostul lider AUR a vorbit în termeni duri despre clasa politică românească, despre care susține că este dirijată din exterior.

”În loc să-și slujească poporul, politicienii români sunt doar niște marionete ale imperiului globalist mondial. Tot ceea ce spune Bruxelles-ul, NATO sau SUA, politicienii noștri execută, fără să comenteze.

Iar dacă li se va spune să arunce România în război, o vor face, dar cu siguranță, copiii lor nu vor merge în pe front, să moară. România nu vrea război, asta este clar, acesta este mesajul pe care-l primesc de la sute de mii de români care îmi scriu sau mă opresc pe stradă, în timpul deplasărilor mele prin țară”, a mai arătat senatoarea.

Diana Şoşoacă a explicat şi cum a ajuns să fie numită „omul Rusiei”, fapt ce a făcut ca aceasta să nu mai apară pe niciun post TV mainstream.

„De fapt, la patru zile de la începerea conflictului, partidul meu a inițiat singura abordare globală normală: neutralitatea României și pacea de la București. Am întrebat toate ambasadele din țările vecine și cele beligerante, membre NATO și UE, dacă vor încerca să încheie pacea la Palatul Parlamentului din București.

Surprinzător, singurul stat al cărui ambasadă a fost de acord să mă primească alături de alți trei parlamentari (dintr-un total de 466) a fost Federația Rusă. Atunci, presa ne-a numit ”oamenii lui Putin”. Ne-au insultat și au spus că mă fac vinovată de înaltă trădare. Din acel moment, am primit interzis de la toate canalele TV mainstream din România”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă vrea reîntregirea României cu ţinuturi care aparţin în prezent Ucrainei: „Ţara noastră a pierdut acele teritorii prin cel mai mare act de trădare postdecembrist”