Sorin Ovidiu Vîntu: „Catastrofa se va întâmpla în următoarele două-trei luni. Deţinătoarea unei bombe nucleare nu poate fi învinsă niciodată. Rusia nu poate fi învinsă”

Sorin Ovidiu Vîntu prezice că lumea se va confrunta cu o adevărată catastrofă în următoarele luni de zile. Afaceristul a mai precizat că o ţară care deţine o bombă nucleară, cum e Rusia, nu ar putea fi învinsă vreodată în război.

22 mart. 2023, 15:04
Sorin Ovidiu Vîntu: „Catastrofa se va întâmpla în următoarele două-trei luni. Deţinătoarea unei bombe nucleare nu poate fi învinsă niciodată. Rusia nu poate fi învinsă”

Sorin Ovidiu Vîntu a amintit că economia mondială se confruntă în acest moment cu un „dezechilibru colosal” şi că sunt două mondalităţi prin care i se poate pune capăt. Primul ar fi scenariul în care americanii fac face cu Rusia, respectiv China. În caz contrar se ajunge la război mondial, mai spune el.

Citeşte şi Sorin Ovidiu Vîntu, declaraţii ŞOCANTE: „Aştept un lider autoritar şi cu viziune, care să scoată România din NATO, din UE, din toate tâmpeniile în care am intrat”

„Din nefericire, toate analizele pe care le-am făcut s-au dovedit a fi reale în timp. Ţi-am spus că o vină falimentul statelor, căderea băncilor, căderea pe bursă a băncilor, căderea băncilor americane.. sunt urmarea supraexpunerilor pe tipuri de stat, pe obligaţiuni ale statelor. Acestea au început să se deprecieze încetul cu încetul. Catastrofa este iminentă. La ora actuală este un dezechilibru colosal în economia mondială. Acest lucru se rezolvă în două feluri:

Ori americanii lasă coada jos şi dau la pace cu marile puteri, Rusia, China, ori va fi un război mondial. Vizita lui Xi Jinping la Moscova, după ce Occidentul, prin Curtea Penală Internaţională, a emis mandat de arestare pe numele lui Putin, arată câte parale mai fac sateliţii sau instrumentele americanilor. Organizaţia Naţiunilor Unite e un instrument pur american, nu face două parale, dar ne costă, plătim în fiecare an nişte taxe acolo. Curtea Penală este un rahat, e un instrument politic folosit de americani, ei nu au semnat acordul. Să fie condamnaţi alţii, ei nu. În funcţie de rezultatul întâlnirii dintre Xi Jinping, care s-a dus la Moscova imediat ce Curtea Penală şi-a anunţat verdictul. Vă daţi seama câte parale dau şi chinezii pe Curtea Penală. Am văzut pe la TV o grămadă de indivizi care explicau ce nenorocire i se întâmplă lui Putin. Nu. Au vrut să-l penibilizeze”

Occidentul, Uniunea Europeană, din care facem şi noi parte, avem un satelit de doi ani al americanilor. Catastrofa se va întâmpla în următoarele două-trei luni. Repet pentru a mia oară. Deţinătoarea unei bombe nucleare nu poate fi învinsă niciodată. Rusia nu poate fi învinsă. În afară de bomba atomică, mai sunt bombele cu hidrogen, care distrug tot ce suflă pe o anumită suprafaţă, fără să distrugă infrastructura. După cum s-a văzut, cu Putin nu e de glumit. E un tip hotărât, când ia o decizie o pune în practică. Nu e sclerozat ca Biden, nu e nebun, nu e paranoic. Un tip care şi-a făcut calculele foarte bine. Supremaţia Americii va înceta sub o formă sau alta. Avem nevoie de informaţii reale, nu de propagandă”, a transmis Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi Sorin Ovidiu Vîntu: „De ce s-a adâncit Canalul Bâstroe? Americanii pregătesc intrarea cu trupe pentru așa-zisa menținere a păcii în Ucraina”