Diana Şoşoacă oferă soluţia cea mai bună pentru România în problema crizei din Ucraina: „Să avem poziţia pe care a avut-o cândva Elveţia”

Senatoarea Diana Șoșoacă a arătat, într-o intervenţie video pe Facebook, că se încearcă inducerea panicii în rândul populației şi că autorităţile doresc ca oamenii să fie terifiați, astfel încât să îndeplinească tot ce li se spune, din disperare.

26 ian. 2022, 17:35
Diana Şoşoacă oferă soluţia cea mai bună pentru România în problema crizei din Ucraina: „Să avem poziţia pe care a avut-o cândva Elveţia”

Diana Şoşoacă este de părere că România ar trebui să rămână neutră în conflictul mocnit dintre Rusia şi Ucraina, declanşat de detaşarea de către Kremlin a unui număr impresionant de forţe militare în apropierea graniţei cu Ucraina.

”La poziția noastră geopolitică, România ar trebui să joace cartea neutralității. Cred că NATO ar trebui să înțeleagă dar cu cine să te înțelegi și cu cine să negociezi când toată conducerea României este vândută și au promis că România nu va mai aparține românilor, ci altor țări.

Nu avem nevoie ca NATO să își aducă toate mașinăriile și invențiile să le încerce pe români, nu avem nevoie nici de trupele lui Macron.

Duceți-vă și vă arătați mușchii în altă parte, nu pe teritoriul României. Asta ar trebui să facă și președintele și premierul, mai ales că e militar, numai că nu e militar român, e militar american, și atunci cum să nu lași tu NATO să facă un teatru de încercări din România.

Citeşte şi: După ce a blocat transferul de arme către Kiev, Germania anunţă cum va ajuta Ucraina în război: Trimite 5.000 de căşti pentru soldaţi

Dacă am avea strategi în fruntea țării ar trebui să mergem pe neutralitate, să avem poziția pe care a avut-o cândva Elveția. Dacă România ar avea strategi niște oameni extraordinari ca să-și iubească țara și poporul, la acest moment ar trebui jucată cartea neutralității și am duce-o mult mai bine”, a declarat Diana Şoşoacă.

În continuare, Diana Şoşoacă şi-a exprimat încă o dată părerea că România ar trebui să urmeze exemplul Marii Britanii şi să iasă din UE.

”Pentru mine UE nu mai e o opțiune, s-a ales praful de ceea ce este UE. Dacă se va putea reveni la ceea ce a fost la UE, doar economic, aș fi de acord, dar la acest moment, cu anulare Constituției țărilor și mers spre dreptul UE, pierdem suveranitatea, o parte am pierdut-o, poporul român are cea mai mare migrațiune pe timp de pace, este o dezintegrare a românilor și a națiunii române”, a arătat Șoșoacă.

Citeşte şi: CSAT pe criza din Ucraina. Klaus Iohannis: „Trebuie să ne asigurăm că suntem pregătiţi pentru orice scenariu. Suntem gata să găzduim o prezență aliată crescută pe teritoriul nostru”