Diana Şoşoacă povesteşte cum a fost mama ei atacată pentru a-i face rău senatoarei: „M-am simţit vinovată, dar lupta pentru o cauză e mai importantă decât orice” VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă este, fără doar și poate, considerată una dintre cele mai controversate personalități politice din România, poziţiile ei tranşante referitoare la cele mai stringente probleme ale populaţiei făcând-o şi unul dintre cele mai urmărite personaje din politica autohtonă.

20 dec. 2022, 10:49
Diana Şoşoacă povesteşte cum a fost mama ei atacată pentru a-i face rău senatoarei: „M-am simţit vinovată, dar lupta pentru o cauză e mai importantă decât orice” VIDEO

Diana Şoşoacă se declară o susținătoare înfocată a tradiţiilor româneşti şi a suveranităţii ţării noastre și condamnă vehement toate deciziile care se iau la nivel politic, astfel că, de-a lungul timpului, a intrat în diverse polemici și scandaluri.

Aflată în emisiunea online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Diana Șoșoacă cum cei care voiau să o „scoată” din peisajul politic i-au transmis un mesaj clar, atacând-o chiar pe mama sa.

Avocata povestește că ea și mama ei nu sunt atât de apropiate pe cât și-ar dori și că, în copilărie, ea a petrecut mai mult timp alături de bunica și străbunica ei. Femeia lucra ca medic și era extrem de dedicată profesiei sale, astfel că majoritatea timpului și-l petrecea printre pacienți, scrie Wowbiz.

„Vorbind de mama mea, îmi pare rău că din cauza profesiei ei nu am avut timp sa ne apropiem mai mult. Medicii aceștia de elită, adevărații medici, își dau viața pentru profesia lor, își doau viața pentru oameni. Mama este un om extraordinar, un exemplu de femeie. Și ca mamă știu că a făcut tot ce a putut să fie alături de mine, dar atât s-a putut”, a povestit Diana Șoșoacă.

Senatoarea susține că mama sa a fost victimă colaterală în „războiul” pe care ea îl duce contra persoanelor care vor să o reducă la tăcere. De asemenea, Diana Șoșoacă a dezvăluit că s-a simțit vinovată pentru ce s-a întâmplat, dar asta nu o va determina să renunțe.

„Mama este jumătate în România, jumătate în Franța. A fost o perioadă când a luat pauză. A fost atacată din cauza mea. Au obligat-o să iasă la pensie și în anul 2020, spre sfârșit, s-a trezit cu cabinetul desființat și toate bunurile ei puse în mijlocul curții.

Da, m-am simțit vinovată, pentru că nu merita, dar nu a fost un motiv pentru care să dau înapoi. Îmi pare rău, dar lupta pentru o cauză e mai importantă decât orice”, a mai dezvăluit Şoşoacă.

Citeşte şi: Vizită fulger a lui Viktor Orban la Bucureşti! Cu cine a luat cina premierul Ungariei în restaurantul preferat al lui Biden şi Iohannis FOTO