Vizită fulger a lui Viktor Orban la Bucureşti! Cu cine a luat cina premierul Ungariei în restaurantul preferat al lui Biden şi Iohannis FOTO

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a făcut o vizită suspriză la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu preşedintele UDMR şi vicepremierul României, Kelemen Hunor, şi încă o persoană, într-un restaurant faimos din zona 1 Mai.

20 dec. 2022, 10:11
Vizită fulger a lui Viktor Orban la Bucureşti! Cu cine a luat cina premierul Ungariei în restaurantul preferat al lui Biden şi Iohannis FOTO

La invitația lui Kelemen Hunor, Viktor Orban a venit la București pentru o întâlnire informală, la restaurantul Trattoria Il Calcio, unde cei doi politicieni și-au răsfățat papilele gustative cu tartar de somn și somon, dar și cu biban de mare. Premierul Ungariei şi vicepremierul României nu au consumat deloc alcool, rezumându-se la a-şi stinge setea cu apă plată.

În local, pentru a fi mai comod, Viktor Orban a renunțat la sacou, aşa cum arată imaginile publicate de Cancan. A fost, cu siguranță, o cină pe placul lui. Însă, înainte ca politicienii să ajungă la restaurant, a fost forfotă mare. SPP-iștii au “curățat” ca la carte locul și au solicitat un separeu.

Viktor Orban si Kelemen Hunor

Nu au anunțat pe nimeni că-l vor avea invitat pe Viktor Orban, precizând doar că va fi o persoană de la Ambasada Ungariei. În plus, produsele pe care premierul Ungariei și viceprim-ministrul României le-au consumat au fost verificate. Cei doi au părăsit localul în jurul orelor 23:00, păziți ca-n filme de trupele speciale, potrivit imaginilor.

Restaurantul din zona 1 Mai nu este deloc străin de politicieni celebri. În trecut, acolo au mai luat masa Joe Biden (înainte să devină președintele Statelor Unite ale Americii), dar și Klaus Iohannis, cel mai puternic om în România.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, dezvăluiri dureroase despre divorţ, senatoarea şi-a deschis sufletul în direct: „Nimeni nu a ştiut!”

Mai multe imagini, pe Cancan.