Diana Şoşoacă: „Preşedintele Comisiei pentru Sănătate din Parlamentul European a spus că nu există niciun studiu care să certifice eficacitatea vreunui vaccin anti-Covid”

Senatorul Diana Şoşoacă a declarat în exclusivitate la România TV, într-un dialog cu Victor Ciutacu, că autorităţile aveau obligaţia de a comunica populaţiei şi efectele adverse ale vaccnurilor anti-Covid, în cadrul campaniei de vaccinare.

22 apr. 2021, 21:34
Diana Şoşoacă: „Preşedintele Comisiei pentru Sănătate din Parlamentul European a spus că nu există niciun studiu care să certifice eficacitatea vreunui vaccin anti-Covid”

Diana Şoşoacă susţine că nu se va vaccina, deoarece nu crede că este necesar pentru o „simplă răceală”, dar susţine că autorităţile ar fi trebuit să ajute financiar producătorul vaccinului românesc Oncogen, dezvoltat de doctorul Virgil Păunescu la Timişoara.

„Eu sunt inteligenta, ceea ce acest guvern nu denota, imi pare rau pentru ei. Uitati-va ca si guvernul anterior si acesta au mentionat ca la 70% vaccinati renuntam la restrictii. Avand in vedere ca populatzia s-a trezit, ei dau vina pe Sosoaca. Am reusit eu sa conving 90% dintre romani sa nu se vaccineze, desi eu nu am spus asa ceva, doar am zis sa se uite la efectele adverse. Daca vrei sa faci un act medical, instiintezi oamenii si despre efectele adverse.

Uitati-va cum pe mine m-au exclus din AUR pentru declaratiile mele despre efectele adverse ale vaccinului Pfizer.

Diana Şoşoacă: „Nici Germania nu a ajuns la 30% rata de vaccinare, iar România e la 2%”

Doamna Maria Grapini mi-a dat o inregistrare din Parlamentul European, privind acel pasaport verde. Dansa a intrebat de ce nu se poate merge si cu alt act, cum ar fi o adeverinta medicala. Iar presedintele Comisiei de Sanatate din Parlamentul European a spus ca nu este niciun studiu stiintific care sa certifice eficacitatea unui vaccin. Acest lucru s-a spus in Parlamentul European.

Legislatiile internationale au avut in vedere si pandemiile. S-a constatat ca nici Germania sau Franta, care sunt foarte avansate, nu au ajuns la 30%, iar Romania este abia pe la 2%. Avem un roman, extraordinar cercetator, care a inventat un vaccin Oncogen, testat pe el insusi. Cert este ca atunci cand a anuntat acest vaccin, facut cu Institutul Cantacuzino, a avut nevoie de 2-3 milioane de euro si guvernul nu i-a dat, in schimb este posibil sa fie acum cumparat cu tot cu patent de Germania.

Daca oamenii doresc vaccinare, de ce guvernul nu a vrut sa finanteze un vaccin romanesc? Eu nu consider necesar sa ma vaccinez pentru o gripa, nu am de ce, dar eu reprezint ca parlamentar toti romanii, chiar si pe cei care vor sa se vaccineze.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV.

Citeşte şi: Florin Cîţu afirmă că este posibilă modificarea Codului Administrativ pentru ca persoanele cu decizii de colaborare cu Securitatea să nu mai poată ocupa funcţii publice