Diana Şoşoacă, scandal cu angajaţii de la Primăria Crevedia. Consilierii s-au închis în birouri, edilul este de negăsit! VIDEO

Diana Șoșoacă, senatoare SOS România, a descins în Primăria Crevedia, acolo unde a găsit doar câţiva consilieri prin birouri și care nu știau nici măcar câți pacienți sunt detașați pentru îngrijiri în căminul cultural al localității. Primarul pare să nu fie de găsit!

28 aug. 2023, 16:39
Diana Şoşoacă, scandal cu angajaţii de la Primăria Crevedia. Consilierii s-au închis în birouri, edilul este de negăsit! VIDEO
Diana Şoşoacă, scandal cu angajaţii de la Primăria Crevedia. Consilierii s-au închis în birouri, edilul este de negăsit!

Diana Şoşoacă, scandal cu angajaţii de la Primăria Crevedia. Georgiana Stancu, președinte UAT Crevedia, a spus că există șase case arse în totalitate, din cele 20 care au suferit avarii grave, și că a vorbit cu toți cei șase proprietari. Aceasta a adăugat că îi identifică pe cei cu probleme și spune că sunt două cazuri oncologice printre victimele deflagrației de la stația GPL.

Citeşte şi: Prima reacţie a firmei care are deţine staţiile GPL din Crevedia. „Înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii”

Georgiana Stancu a mai spus că sunt 20 de paturi la căminul cultural, unde autoritățile au detașat 12 răniți, deși DianaȘoșoacă a susținut că sunt doar nouă persoane acolo. „Eu, în două ore, am făcut necesarul pentru case, iar ajutoarele sunt deja pe drum. Vă acuză lumea că nu ați luat deloc legătura cu oamenii afectați de explozie”, a acuzat Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: Bilanțul victimilor exploziei de la Crevedia – Până la acest moment, 12 pacienți au fost transferați în străinătate

Diana Şoşoacă, preşedinta SOS România, a fost noaptea trecută la Crevedia, acolo unde au avut loc mai multe explozii care au făcut numeroase victime. Ea l-a acuzat pe Raed Arafat că este vinovat pentru explozie pentru că a trimis oamenii în apropierea focului, în loc să trimită roboţi şi să nu rişte viaţa oamenilor acolo unde puteau avea loc și alte explozii. Diana Şoşoacă a vorbit cu oamenii de la faţa locului şi a făcut live pe TikTok în care s-a întrebat dacă România se va mai face bine vreodată. Diana Şoşoacă a criticat ONG-ul SMURD al lui Raed Arafat: „Acest ONG nu are nici o legătură cu SMURD-ul ambulanță de la Departamentul pentru Situații de Urgență, este doar un loc unde se colectează bani. De ce fiecare Guvern l-a păstrat pe Arafat?”.