Prima reacţie a firmei care are deţine staţiile GPL din Crevedia. „Înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii”

Reprezentanţii Flagas SRL, firma care are staţiile GPL din Crevedia, a avut o primă reacţie după explozia soldată cu doi morţi şi câteva zeci de răniţi. Aceştia au transmis că sunt "preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident".

28 aug. 2023, 16:26
Prima reacţie a firmei care are deţine staţiile GPL din Crevedia. „Înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii”
Prima reacţie a firmei care are deţine staţiile GPL din Crevedia

Prima reacţie a firmei care are deţine staţiile GPL din Crevedia. „Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății Flagas SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident. La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare. Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina”, se arată într-un comunicatu de presă al firmei Flagas SRL.

Citeşte şi: Bilanțul victimilor exploziei de la Crevedia – Până la acest moment, 12 pacienți au fost transferați în străinătate

“În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, au precizat oficialii Flagas SRL.

Flagas SRL, firma care deține stația GPL la care s-au produs exploziile din Crevedia, este condusă de fiul primarului PSD din Caracal. Acţionarii sunt Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului PSD Ion Doldurea, precum și Cosmin Stîngă. În 2022, cifra de afaceri a firmei a fost de 595 milioane de lei, iar profitul de aproape 33 milioane de lei.

Citeşte şi: Fiica celor doi soți morți, după exploziile de la Crevedia, devastată de durere! ”Ne-ați lăsat singuri”

Două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni – soț și soție – au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne – pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.