Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”

Diana Şoşoacă, senator AUR, şi Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS şi deputat PSD, au avut un schimb dur de replici în direct la o emisiune de televiziune.

21 ian. 2021, 16:33
Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila, scandal în direct! „Sunt mai inteligentă decât alţii!”, „Absolut, se vede de la distanţă!”
Diana Şoşoacă, dialog incendiar cu Alexandru Rafila

Disputa dintre Diana Şoşoacă şi Alexandru Rafila a plecat de la declaraţiile avocatei, care a spus la Antena 3 că a primit din partea mai multor centre de efectuare a testelor de tip RT-PCR informaţii conform cărora pe documentul pe care îl primeşte persoana testată de Covid-19 s-ar regăsi, în josul paginii, cu litere mici, textul: „Activitate de recoltare neacreditată RENAR”. Aceasta a susţinut că sunt multe asemenea cazuri, inclusiv unul din cele mai mari centre de recoltare analize Covid-19 din ţară.

Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal! „Un medic nu are dreptul să mă convingă să mă vaccinez!”

Alexandru Rafila a replicat că nu se pot acredita recoltările în sine, ci doar laboratoarele, care nu-şi pot asuma răspunderea pentru manipularea testelor care ajung la analize prin intermediul ambulanţelor. Reputatul medic a mai adăugat că şi dacă ar exista greşeli  sau rezultate incorecte, persoana care a fost depistată pozitiv Covid-19 sigur are virusul, singura posibilitate de eroare fiind ca cineva pozitiv să primească un rezultat negativ.

Diana Şoşoacă, dialog incendiar cu Alexandru Rafila

Diana Şoşoacă: Adică şi cei negativi sunt tot pozitivi?

Alexandru Rafila: Mă lăsaţi să vorbesc?

Diana Şoşoacă: Totuşi, cred că pot să vă pun o întrebare!

Alexandru Rafila: Puneti întrebări în cascadă!

Diana Şoşoacă: Pentru că sunt mai inteligentă decât alţii!

Alexandru Rafila: Absolut, se vede de la distanţă!

Gafă în direct a avocatei

Discuţia a continuat, iar Diana Şoşoacă a folosit greşit cuvântul „septic”, dorind să se refere la un mediu steril. „Un mediu septic înseamnă un mediu infectat”, a corectat-o Alexandru Rafila. „A, da, aseptic”, a revenit Diana Şoşoacă.