Diana Şoşoacă spune că are informaţii că „pacienţii de la ATI sunt deconectaţi de la aparate”. De ce nu a putut să-l viziteze pe Dragnea la puşcărie

Senatorul Diana Şoşoacă, fostă membră AUR, a anunţat, duminica seară, într-un live pe Facebook că a vrut să-l viziteze pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, în penitenciar, dar că nu a fost lăsată. În acelaşi live, Diana Şoşoacă a punctat ca "are informaţii că bolnavii COVID de la ATI sunt deconectati de la aparate".

15 feb. 2021, 10:35
Diana Şoşoacă spune că are informaţii că „pacienţii de la ATI sunt deconectaţi de la aparate”. De ce nu a putut să-l viziteze pe Dragnea la puşcărie

„Oricine va veni la Comisia pentru abuzuri nu va avea curajul meu. Am vrut sa il aduc la audiere pe Arafat, sa intru, sa vad ce se intampla la ATI, unde avem informatii ca sunt deconectati de la aparate pacientii chiar daca au sansa de viata. Stiti lucrurile astea? Vi le spun eu, de-aia ma vor jos, am deranjat!”, a spus Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, după ce a fost amendată: „Voi cere SRI datele publice privind telefoane date de Arafat în acea seară”

„Va mai aduceti aminte de domnul Dragnea? Mi s-a comunicat ca impotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar si ca mi se solicita sa vad halul in care e tratat Dragnea. Saptamana asta trebuia sa merg sa vad in ce hal se traieste in penitenciare. Am innebunit penitenciarele din Romania cu solicitarile mele de anchete in penitenciare”, a mai spus Diana Sosoaca.

„Da, domnule Dragnea. Se pare ca nu sunt lasata sa vin la dumneavoastra sa-i vad pe cei care isi bat joc de dumneavoastra si de ceilalti detinuti. Sa stiti ca orice detinut este om si orice om are dreptul sa i se respecte o minima decenta, atat. Chiar daca a omorit isi ispaseste pedeapsa. Ii umiliti pe detinutii politic”, spune Diana Sosoaca in live-ul de pe Facebook.

Diana Sosoaca a mai povestit despre o intrevedere intr-un bar, la care erau si Lavric si Tarziu, promisiunile pe care i le-a facut George Simion. Avocata sustine ca liderul AUR este santajat pe cineva pentru a nu-si respecta promisiunile facute romanilor in campania electorala.

„Bai George, ma uitam ca nu mai ai atatea distribuiri. Apropo, dragii mei, in spatele AUR se afla o echipa de IT-isti puternica, care face tot ceea ce trebuie sa fac pe internet. Ca sa stiti de unde vine puterea. Pacat ca am aflat prea tarziu. Am crezut ca toti oamenii aia de acolo sunt nationalisti,” mai spune Diana Sosoaca.

Citeşte şi: Omul de afaceri despre care Diana Şoşoacă spune că ar conduce AUR neagă şi o atacă pe senatoare: „Are o agendă proprie ce nu are legătură cu profesionalismul necesar unei funcţii de demnitate publică”