Diana Şoşoacă, după ce a fost amendată: „Voi cere SRI datele publice privind telefoane date de Arafat în acea seară”

Poliția din Iași a deschis o anchetă după ce senatorul AUR Diana Șoșoacă a făcut o petrecere săptămâna trecută, într-un restaurant, fără respectarea regulilor. Totul a fost transmis live pe Facebook.

15 feb. 2021, 06:50
Diana Şoşoacă, după ce a fost amendată: „Voi cere SRI datele publice privind telefoane date de Arafat în acea seară”

Diana Şoşoacă arată într-o intervenţie telefonică la România TV că va contesta amenda primită în luna februarie pentru prezenţa la o petrecere la Iaşi şi insinuează că Raed Arafat ar fi avut o formă de implicare în sancţionarea sa.

„Voi cere SRI să ofere datele publice privind telefoanele date de Raed Arafat în acea seară. Legislaţia în baza căreia am fost amendată este ilegală. Şi mă voi adresa în justiţie şi voi câştiga. Am mai făcut asta cu o amendă şi am câştigat. Ordinul este ilegal”, a explicat demnitarul AUR.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă susține că George Simion se află între ciocan și nicovală: ”E pus sub presiuni”
Diana Şoşoacă a arătat că nu ar fi ilegal organizarea unei petreceri în spaţiul privat, iar statul nu ar avea pârghiile legale pentru sancţionarea unei astfel de manifestaţii.

Totodată ea vorbit despre poliţişti şi posibilitatea acestora de a intra în locuinţa unei persoane. Ea precizează că ar fi ilegală pătrunderea poliţistului fără acordul expres al proprietarului locuinţei în casa locuinţa acestuia, dar că oamenii nu cunosc bine legea şi drepturile şi obligaţiile pe care le are poliţistul.

De aceea, explică ea, multe persoane au acceptat foarte uşor intrarea agenţilor în locuinţele lor. Ea atrage atenţia că refuzul permiterii agenţilor  să intre în locuinţe nu îi scuteşte pe proprietari de amendă.

EXCLUSIV. Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”
Diana Şoşoacă: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

„Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal.

Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii”, a mai spus Diana Şoşoacă.