Diana Şoşoacă: Sunt unicul parlamentar din România, cred ca şi din lume, sancţionat pentru declaraţii politice

Diana Şoşoacă a declarat în a doua parte a interviului acordat lui Dan Bittman că este unicul parlamentar sancţionat pentru declaraţii şi opinii politice.

30 apr. 2021, 12:44
Diana Şoşoacă: Sunt unicul parlamentar din România, cred ca şi din lume, sancţionat pentru declaraţii politice
Diana Şoşoacă: Sunt unicul parlamentar din România, cred ca şi din lume, sancţionat pentru declaraţii politice

Diana Şoşoacă nu mai are voie să reprezinte Senatul României la evenimente externe şi interne, timp de trei luni, din cauza  comportamentului agresiv pe care le-a avut în Parlament și pentru faptul că a refuzat să poarte mască într-o instituție publică.

Diana Şoşoacă: Mă înjură, mă jignesc, nimeni nu ma poate contrazice pe lege

Citeşte şi Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi un cuţit la gât”

„Mă înjură, mă jignesc, nimeni nu ma poate contrazice pe lege. O mare parte din parlamentari sunt lamentabili. Ei nu au stiut sa demonstreze ca limbajul meu e xenofob, extremist. Sunt unicul parlamentar din România, cred ca şi din lume, sanctionat pentru declaraţii şi opinii politice. De ce? Vor sa ma intimideze.

Ei îmi invocă faptul că am incalcat normele regulamentului şi mă judecă după lege. Aşa ceva în Instanţă cade. Deşi ei consideră că nu poti să ataci, va fi probabil al doilea caz Kovesi. Eu nu am relaţiile doamnei Kovesi”, a dezvăluit senatorul în cea de-a doua parte a interviului acordat lui Dan Bittman la EVZ.

Diana Şoşoacă a povestit cum funcţionau lucrurile în instanţele din România, la începutul carierei lui Kovesi.

„Nu mi-a placut Kovesi, mi-a plăcut altceva, ceea ce lumea vrea să ascundă. La inceputul carierei domanei Kovesi tot ce s-a intamplat cu DNA-ul a fost ok. Eu vă spun ce am vazut în instanţe: dădeai un ban, gaseai orice. Existau aranjamente, influenţe. Când a venit Kovesi si a inceput DNA-ul sa lucreze, era o frică în instanţe de nu mai mişca nimeni în front, se respecta totul la lege.

Am castigat procese împotriva multinaţionalelor, procese impotriva statului. Dupa care, deodata, a inceput sa se duca numai impotriva producatorilor romani, deodata miscarea s-a terminat”, a povestit Şoşoacă.

Citeşte şi Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor: „Eu niciodată nu mi-am permis să înjur pe cineva. El nu prea îşi respecta tratamentul”


loading...
Partenerii noștri