Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor: „Eu niciodată nu mi-am permis să înjur pe cineva. El nu prea îşi respecta tratamentul”

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost comparată, adesea, cu Vadim Tudor datorită naţionalismului împins la extrem. Într-un interviu pe care avocata i l-a acordat lui Dan Bittman, aceasta a dezvăluit lucruri mai puţin ştiute despre tribun şi a explicat cauza care ar fi stat la baza ieşirilor sale nervoase.

29 apr. 2021, 16:06
Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor: „Eu niciodată nu mi-am permis să înjur pe cineva. El nu prea îşi respecta tratamentul”
Diana Şoşoacă paralelă cu Vadim Tudor

Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor. Avocata a mărturisit în interviul de pe evz.ro că, deşi este adesea comparată cu Vadim Tudor, între ei există anumite diferenţe. Ceea ce-i aseamănă, spune Diana Şoşoacă, este faptul că atât ea, cât şi tribunul au fost sancţionaţi pentru opinii şi declaraţii politice.

Sunt unicul parlamentar din istoria postdecembristă care e sancţionat pentru declaraţii şi opinii politice. Dar acest lucru încalcă Constituţia României, art. 72, care menţionează imunitatea parlamentară, şi nu pentru fapte penale, ci pentru declaraţii politice. Nimeni nu te poate trage la raspundere pentru asta.

A mai fost cercetat şi Vadim Tudor, acum eu. Însă eu, deşi l-am admirat enorm pe Corneliu Vadim Tudor, nu mi-am permis niciodată să înjur pe cineva”, spune senatoarea.

Citeste si Senatoarea Diana Şoşoacă, un copil rebel şi cu spirit combativ: „Dacă te luai de vreun prieten de-ai mei, jar mâncai. Nu purtam bentiţă, umblam cu matricola ruptă şi cu sarafanul despicat în părţi”

Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor. Cum explică senatoarea crizele de nervi ale lui Vadim

Avocata spune că manifestările violente ale lui Vadim Tudor ar fi avut drept cauză diabetul, dat fiind faptul că acesta nu îşi respecta tratamentul ca la carte.

„Lumea nu ştie un lucru. Vadim Tudor suferea de diabet şi nu prea respecta tratamentul. Eu am în familie foarte mulţi diabetici, unii dintre ei, deşi respectă tratamentul, au ajuns să li se amputeze părţi din membre. Eu ştiu ce înseamnă diabet. Eu însămi am foarte mare grijă, nu mănânc dulciuri, pâine. În primul rând, trebuie să ai psihicul foarte bun.

Cei care au diabet într-o stare destul de avansată şi trăiesc în stres, aceasta fiind situaţia lui Vadim Tudor, care era unicul reprezentant al naţionalismului în România, au derapaje. Vadim a avut derapaje, a făcut greşeli, suntem oameni, toţi greşim. El nu voia consilieri pentru că era prea deştept, un om de o cultură vastă.

Citeste si EXCLUSIV. Dan Bittman îi ia apărarea Dianei Șoșoacă: „E primul politician căruia i se resping drepturile. A deranjat și acum există încercarea de a fi trasă pe dreapta”

Diabeticii au reacţii necontrolate. O criză de diabet e mai rea decât o boală psihică. Când reacţiona violent verbal, el nu mai ştia ce e cu el. Era din cauza glicemiei, ştiu asta pentru că am vorbit cu foarte mulţi medici pentru că există acest diagnostic în familia mea”, a explicat senatoarea Diana Şoşoacă.