Diana Șoșoacă „tună”: „Urmează o cenzură monstruoasă în social media, la nivelul UE, pentru a opri ascensiunea naționaliștilor!”

Diana Șoșoacă a ieșit din nou, la atac. Senatoarea dată afară din AUR susține că foarte curând, românii nu se vor mai putea exprima liberi pe internet. 

12 iul. 2023, 20:40
Diana Șoșoacă „tună”: „Urmează o cenzură monstruoasă în social media, la nivelul UE, pentru a opri ascensiunea naționaliștilor!”

După ce a anunțat „Marea Resetare”, Diana Șoșoacă susține că va veni și „Marea Cenzură” pe rețelele sociale.

În opinia președintelui SOS România, scopul „globaliștilor” este decredibilizarea „naționaliștilor”.

„Atrag atenția de câteva luni prin live-uri și declarații publice că din 25 august 2023 urmează o cenzură monstruoasă pe rețelele de socializare, impusă de la nivel european, pentru a opri ascensiunea naționaliștilor!

Speriați de prăbușirea partidelor învechite și trădătoare și de faptul că formațiunile naționaliste precum S.O.S. România au tot mai multă popularitate, globaliștii vor să blocheze accesul pe rețelele de socializare unde noi spunem lucrurilor pe nume. Și până acum am fost cenzurați, întrerupți, postările au fost limitate și blocate, dar acesta a fost doar începutul!”, a transmis senatoarea pro-rusă.

Diana Șoșoacă pornește revolta: „Cenzura din comunism a fost nimic față de ce pregătesc globaliștii!”

În ciuda legilor create special pentru „distrugerea naționaliștilor”, Diana Șoșoacă promite că nu va putea fi ținută în frâu de niciun adversar.

„Din 25 august, recunoaște chiar Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă, se va impune ștergerea imediată a postărilor care nu le convin globaliștilor. Nici nu contează pretextul, intenția lor reală este să ne facă să dispărem din mediul online, după ce ne-au cenzurat în mainstream media. Totul, în speranța că își vor putea prelungi șederea la putere și că nu vom câștiga alegerile europarlamentare în 2024!

Nu ne vom opri! Nu ne vor închide gura! Împreună cu voi, vom găsi alte modalități de a comunica, de a ține legătura și de a vă spune adevărul! Cenzura din comunism a fost nimic față de ce pregătesc globaliștii! Și ororile la fel! Dar, dacă ei cred că astfel vor face să dispară nemulțumirile oamenilor, se înșeală! Vom deveni și mai puternici, și mai vocali! Iar cei care vor dispărea vor fi chiar ei, agenții cenzurii și ai controlului total!”, a mai precizat Șoșoacă, senatoarea care a reaprins războiul și cu partidul patriotic de opoziție, AUR.