Diana Șoșoacă vrea răzbunare, după ce a fost dată afară din AUR: „Știți ce face George Simion?”

Diana Șoșoacă nu-și mai poate stăpâni mânia, de când a fost dată afară din AUR. Controversata senatoare continuă cu acuzațiile grave la adresa lui George Simion. 

10 iul. 2023, 09:06
Diana Șoșoacă vrea răzbunare, după ce a fost dată afară din AUR: „Știți ce face George Simion?”

Noi declarații halucinante din partea Dianei Șoșoacă. Senatoarea susține că George Simion și restul conducerii AUR au exclus-o pe politiciana pro-rusă la comanda PSD și PNL, deci „la ordin”.

„Intrasem cu DGASPC-urile, îi controlasem, văzusem care sunt cu vânzările de copii, cu asupririle bătrânilor. Domnul Simion a primit ordin – dă-o afară de la Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor. Așa am fost eu dată afară din fostul partid, actualul ‘partid de tinichea’, îmi pare rău.

George Simion răspunde la comanda PSD-ului. Păi nu s-a întâlnit cu Dîncu, după ce a intrat în Parlament? S-a întâlnit cu domnul Ponta, de la care-și ia notițe. E prieten cu domnul Coldea. Hai să-l întrebăm cine i-a făcut partidul, pentru că s-au aflat foarte multe, între timp”, a declarat Diana Șoșoacă, la Realitatea.

Diana Șoșoacă, revoltată: „Știți ce face la țară conducerea AUR?”

Diana Șoșoacă susține că mulți cetățeni români din mediul rural încă au impresia că senatoarea este membru activ în partidul parlamentar.

„Eu am fost dată afară în februarie 2021 și atenție, vreau să le spun tuturor – știți ce face la țară conducerea AUR? Spune că eu sunt membră AUR. E o minciună! Sunt președinta partidului SOS România, pe care l-am înființat de un an de zile. 

Din AUR am fost dată afară la 10 februarie 2021, la nici măcar două luni de când am intrat în Parlament”, s-a mai plâns Șoșoacă, pentru sursa citată.

De ce a fost dată afară din AUR Diana Șoșoacă: „Nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român”

În 2021, Dan Tănasă, unul dintre liderii AUR, a explicat de ce a fost dată afară din partid Diana Șoșoacă.

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului.

Domnul Târziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook.

S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă, la Antena 3.