Diana Șoșoacă, viitor senator AUR: „Dacă îi veți vedea pe Iohannis, Orban, Arafat că se vaccinează, nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă. Ne vor lua pe sus, ca la abator”

Diana Șoșoacă, noua senatoare AUR, prima pe lista de la Iași a partidului, a făcut o serie de declarații referitoare la cum au gestionat autoritățile pandemia și a îndemnat la nevaccinare.

07 dec. 2020, 18:45
Diana Șoșoacă, viitor senator AUR: „Dacă îi veți vedea pe Iohannis, Orban, Arafat că se vaccinează, nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă. Ne vor lua pe sus, ca la abator”

Diana Șoșoacă, viitor senator AUR: „Ne vor vaccina forțat. Ne vor lua pe sus, ca la abator”

“Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus”, a declarat Șoșoacă pe 5 decembrie, cu o zi înainte de alegeri.

Declarațiile Dianei Șoșoacă vin în contextul în care autoritățile au precizat deja că vaccinarea românilor va fi una voluntară, nu forțată.

“Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să ştie tot poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveţi cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăştia. Pentru că ne vor lua pe sus. Deci toată legislaţia pe care ei vor să o pună acum în aplicare, este să ne facă.. Ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte”, acuză membra AUR.

Șoșoacă a mai afirmat că vaccinul pe care îl vor face oamenii politici, cum ar fi Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raed Arafat sau Nelu Tătaru, nu este același ca cel pe care îl vor face restul populației.

“Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu”.

“Noi suntem ţară experimentală a vaccinurilor. S-a semnat anul trecut, şi noi, şi Italia. Ne-au vândut ăştia ca pe nişte vite. Ascultaţi-mă ce vă spun: România în momentul ăsta este abator. Abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem ţară experimentală pentru tratamente medicale şi vaccinuri. Păi, da, să se testeze să fie experiment domnul Iohannis, că şi-aşa este cel mai negru experiment al României. Sper să scăpăm odată de nemernicii ăştia. Nu se poate aşa ceva”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Vlad Mixich: Fiecare literă și semn de punctuație din ea e o minciună pură

Vlad Mixich, expertul în politici de sănătate publică, a criticat dur declarațiile făcute de Diana Șoșoacă și le-a catalogat ca fiind mincinoase.

„Declarația e de acum 2 zile și îi aparține Dianei Şoşoacă, nouă senatoare și membru de frunte AUR. Declarația e atât de șoșo-truli-luli, în sensul că fiecare literă și semn de punctuație din ea e o minciună pură, că nici nu știi de unde s-o apuci ca să o demontezi. E ca atunci când trebuie să faci curățenie într-o cocină în care n-a mai călcat om de 3 ani, doar dobitoace. Și te gândești: măi, am și eu meseria mea, timpul meu liber, doar n-o să-l risipesc demontând enormități din astea.

Apoi afli că aproape jumătate de milion de români (adică sub 3% din numărul total al alegătorilor români) au votat lista pe care e tanti-minci-șoșo asta. Și îți spui: eh, nu e grav, toate popoarele au procentul lor mic de duși cu pluta sau creduli. 3% chiar nu e mult.
Dar când vezi rezultatele la alegeri unde, din cauza absenteismului, tanti-minci-șoșo și trupa ei au luat 9% (deci de trei ori mai mult decât valoarea lor reală), primul efect imediat fiind că sunt prezentați brusc pe toate canalele media și sociale, virali mai ceva decât coronavirusul, îți dai seama că, vrei-nu vrei, vine un moment în viață când nu mai e cazul să umbli cu mănuși cu proștii, pe motiv că nu sunt ei de vină.

Să ieșim din explicații fonfos-academoide cu majoritatea marginalizată (care majoritate, că sunt doar 3%?), cu creștinii insultați (eu sunt creștin practicant, dar nu m-am simțit insultat), cu patrioții nerespectați (sunt și patriot din ăla din familie de ardeleni și nu o dată am umblat pe la ceremonii prin străinătate îmbrăcat în cămeșă populară, dar nu mă simt nerespectat), cu tradiții protejate și altele din astea.

Să spunem adevărul: vreo mie de români deștepți, unii dintre ei și foarte bogați, au profitat de jumătate de milion de români proști ca să intre în Parlament, pentru influență și bani. Nimic nou, nimic wow, exact aceleași conspiraționisme au mai fost testate cu succes pe meleagurile noastre și în interbelic, și în întunericiții ani 70 și au mers la proști. Deci da, practic de această dată incorectitudinea politică (aia atât de iubită de alde-AUR) și le zic cum sunt, pe numele lor de substantiv comun: proști.

Iar prostia, oameni buni, nu e un păcat și nici un viciu, e doar o slăbiciune majoră. Păcatul, viciul și ticăloșia sunt la mia aia de români care a profitat de jumătatea de milion”, a scris Vlad Mixich pe Facebook.

Citește și Alegeri 2020. Cine este avocata Diana Şoşoacă, liderul AUR şi viitor senator de Iaşi